Kuvay-i Milli'ye satranç turnuvası heyecanlı başladı

Kuvay-i Milli'ye satranç turnuvası heyecanlı başladı

Kuvayı Milliye şehri Balıkesir 'in düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yıldönümü sebebiyle Alparslan Türkeş Spor Kompleksi'nde Karesi Belediyesi tarafından düzenlenen 
İlimiz ve çevre illerden 468 genç sporcuların katıldığı Turnuva 5 kategoride yapılıyor ve iki gün sürecek.
Turnuva açılışına Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan vekili Mehmet Birol Şahin, Karesi Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Adem Özalp, Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Daire Başkanı Yahya Akduman, Karesi Belediye Başkan Yardımcısı Muhittin Diker ve aileler katıldı.

SPOR ŞEHRİ BALIKESİR

Kuvayı Milliye Satranç Turnuvası başlangıç hamlesini gerçekleştirerek
bir konuşma yapan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan vekili Mehmet Birol Şahin: "100. yıl kutlamalarının en etkinliklerinden birisi olan Satranç Turnuvası'na katılan genç sporcuları ve ailelerini Kuvayı Milliye şehri Balıkesir'de ağırlamaktan son derce memnunuz. Balıkesir her alanda olduğu gibi spor alanında da marka haline dönüşmesi için Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanımız Yücel Yılmaz'ın önderliğinde büyük bir atılım ve gayret içinde çalışmaya devam ediyoruz. Balıkesir bir "Spor Kenti" olmaya doğru hızla ilerliyor. Büyükşehir Belediyemiz aslında daha çok gençlerin Belediyesi. Çünkü Türkiye'nin en genç Büyükşehir Belediye Başkanına sahibiz.Bu nedenle en fazla gençlere hizmet ediyoruz onlarla birlikte oluyoruz. Turnuvayı düzenleyen Karesi Belediye Başkanımız Dinçer Orkan'a teşekkür ederiz. Sporcu kardeşlerimize  başarılar dileriz." dedi.

Güncelleme Tarihi: 03 Eylül 2022, 14:08

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER

banner160