Masal dünyasında bir sergi

Masal dünyasında bir sergi

Edremit'in tek şansı sanat müze ve sergi salonu olan A.SIDIKA ERKE MÜZESİ. Çok farklımasal dünyasını aratmayan Resim Sergisi ve sıcaklara dahi aldırmayan geniş bir sanatsever ve eğitmenlerle bir haftalığına sanat severlerin beğenisine sunuldu.

Sempatik sanatçı İlknur Solmaz Çoban –Düşler peşinde isimli sergisinde Picasso,Dali ve Van Gogh lezzetleri bir masal dünyasında bütünleşmiş olarak,Kültür müd. Cumhur Dokurun,Ağaç gölgesinde,basın görevlisiymiş gibi küçük küçük sorucuklarıyla sanatçıyı konuşturarak farklı bir acılım konuşması ile ve yakın bulduğu dostlarının tanıtımıyla bir açılış gerçekleştirdi.

Sergiye katılım davetliler.Asil ÖZGÜR hocamız,Ülkü ACAR hocamız,Edremit Lisesi Mz.Derneği yönetimi,Çağdaş yaşam derneği,GREEK ART UNİON sanat sorumlusu Hasan KADAKCI-Balıkesir MOR ADAM sanat galerisi,Fotoğraf koçu Haşmet Demirbil,Yazar Sedat ÖZKÖK,Ümran Bal ve isimlerini hatırlıyamadığım için özür diliyeceğim geniş bir sanat sever toplumun katılımında ,İlknur hanımın eserlerini yorumlıyarak anlatımında gerçekten bin masal dünyasının çocukluk anıları yaşanıldı.

(Haşmet Demirbil)

Güncelleme Tarihi: 28 Temmuz 2022, 16:37

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER