Mehmet Ertaş: " İbrahimce Ve Gazicelal Mahallesi Bizi Bu Gece Bağrına Bastı " dedi

Mehmet Ertaş: " İbrahimce Ve Gazicelal Mahallesi Bizi Bu Gece Bağrına Bastı " dedi

Cumhuriyet Halk Partisi Edremit Belediye Başkan Adayı Mehmet Ertaş; İbrahimce Mahallesi ve Gazicelal Mahallesinde vatandaşlar ile bir araya geldi. Büyük bir coşkulu kalabalığın katıldığı program bir anda miting havasına döndü. Miting havasında gerçekleşen İbrahimce ve Gazicelal Mahallesi kararını verdiklerini yüksek sesle dile getirdiler.

Ertaş;"  Genel Başkan Yardımcımız Sayın Ensar Aytekin,ilçe başkanımız Sayın Av. Emin Yalçıntaş ve meclis üyesi yol arkadaşlarımla  beraber son durağımız olan Gazicelal ve İbrahimce mahallerimizdeyiz. İbrahimce Mahallemizde bulunan seçim irtibat ofisimizin açılışında bizi çoşkuyla karşılayıp,  bağrına basan tüm komşularımıza teşekkür ederim" dedi.

Edremit'e ve Edremitlilere belediye başkanı olarak hizmet etme azim ve kararı ile dolup taşmakta olduğunu haykıran Ertaş; “ Edremit'in her mahallesinde, her caddesinde, her sokağında, her noktasında gözü, her taşında izi bulunan bir kardeşiniz olarak, bugün de neresinde bir sorun varsa, çözümüyle birlikte tanırım. Sizleri hepinizi tek tek tanırım. Sizleri bilir ne sıkıntılarınız var bilirim. Tüm çözüm önerilerim ve ekibim ile 1 Nisan’dan itibaren sizin başkanınız olarak devam edeceğim” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Edremit Belediye Başkan Adayı Mehmet Ertaş, “ Artık işimiz gücümüz yalnızca Edremit'tir. Sizin adayınız olarak, sizden biri olarak bu göreve layık görüldüğüm için bunun yüksek onurunu taşıyorum ve yaşıyorum. Moral ve motivasyonumuz yüksek ve hazırlıklarımız tam olarak sizlerin karşısındayım” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 08 Mart 2024, 11:53

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER