Menejerimi ararmısınız?

Menejerimi ararmısınız?

ŞİLİ memleket yaşamında bir Türk’e gönül vererek Edremit körfezine yerleşerek Şiirlerdeki aşkı ve mutluluğu yıllarca yaşıyan (SUZANA ESTER SANHUEZA JARA GÜREŞEN)eşi Yalçın’ın son yolculuğuna çıkınca 2 kızını okutma ve yaşam mücadelesinde sanat bilgisi tek dayanağı oldu.

Yüksek okulda öğrenci olan büyük kızı KEVSER, annem Suzan henüz Türkçe kelimeleri tam yorumlıyamadığı için ben MENEJERligini üstlendim(545-9464613).

 Sipariş isteklerinde danışmanlık yapıyorum. Suzan annem Şili çocukluk anıları ve ahşaba tutkusu nu kalpten gelen bilgi ve becerisiyle bütünleştirip,Çürümeye yüz tutmuş Osmanlı kapılarını. Evimizin bahçesinde kurduğu atölyesinde, Oyma, Yakma, Çatlatma, Resim gibi sanat dallarıyla bütünleştirerek, çok yönlü teknikle yeniden evler süsü olarak. Kapı. Sepha. Duvar panosu olarak yaşama geçiriyor.

Çevre dostlarımızdan gelen şiparişleri fırsat buldukça Suzan annemize çıraklık yaparak atölyemizde Aile bütünlüğü sağlayarak yaşam mücadelesinde tek vücut olarak mutlu oluyoruz. (Haşmet Demirbil)

Güncelleme Tarihi: 09 Temmuz 2021, 16:20
YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER