MHP Balıkesir İl Başkanı Niyazı Tunç, seçim zamanı değil, her zaman vatandaşla iç içe

MHP Balıkesir İl Başkanı Niyazı Tunç, seçim zamanı değil, her zaman vatandaşla iç içe

MHP İl Başkanı Niyazı Tunç ilçe ziyaretlerini sürdürüyor. Partisinin başarısı için çalışan Başkan Tunç ilçe ziyaretleri kapsamında Susurluk ilçesindeydi. İlçede basmadık yer, uğramadık kapı bırakmayan ve Susurluk halkı ile özdeşleşen Başkan Tunç bir gününü ayırdı.

Yorulmak nedir bilmeyen, çalışmak ile enerjisini arttıran Başkan Niyazi Tunç MHP Susurluk İlçe Başkanlığını ziyaret ederek Başkan Ergün Okurlar ve yönetimi ile istişare etti, daha sonra ise Susurluk İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Akoğlan’ı makamında ziyaret etti. Susurluk Ticaret Odası Başkanı İlker Kurt, Susurluk Şeker Fabrikası Müdürü Kürşad Erdoğan ve Susurluk Ticaret Borsası Başkanı Sefer Göçer’i makamında ziyaret eden Başkan Tunç burada görüşmeler yaptı. Susurluk Muhtarlar Derneği Başkanı Murat Şahin, Göbel Mahallesi Muhtarı Özgür Ökmen, Dereköy Mahallesi Muhtarı Erdem Özmen, Alibeyköy Mahallesi Muhtarı Barış Memiş, Buzağlık Mahallesi Muhtarı Nihat Irmak, Gürece Mahallesi Muhtarı Adem Ersan, Danaveli Mahallesi Muhtarı Ayhan Güngör, Balıklıdere Mahallesi Muhtarı Hasan Erbaş, Gökçeağaç Mahallesi Muhtarı Fevzi Erden ile biraraya gelen ve istişarelerde bulunan Tunç ardından Susurluk Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Aydın Sait’i ziyaret etti.

Başkan Tunç ziyaretlerinin devamında Susurluk Madeni İşler Sanatkarları Esnaf Odası Başkanı Adnan Şeren’i daha sonra ise cumhur ittifakı ortağı Susurluk Ak Parti İlçe Başkanı Mesut Akgün ile buluştu.  Susurluk pazaryerindeki ve bölgedeki esnafları ziyaret eden hayırlı işler temennisinde bulunan, vatandaşlar ile hasbihal eden ve görüşen Başkan Tunç ilgiden memnundu.

Tunç ziyaretlerin devamında Susurluk Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Abdullah Özen’i, Susurluk Has-Koop Başkanı Mehmet Söylen’i, Susurluk Akın-Koop Başkanı Özgür Özgül’ü ziyarete bulunarak hasbihal etti. Susurluk Hasan Can Kapalı Pazaryerine de geçen Tunç buradaki esnaflar ve vatandaşlarla görüştü.

MHP İl Başkanı Niyazi Tunç “Balıkesir merkez ve ilçelerinin sıklıkla ziyaret ediyor ve buradaki vatandaşlarımız ile biraraya geliyoruz. MHP’ye olan teveccüh ve ilgi bizleri mutlu ediyor. Susurluk ilçesindeki temaslarımız ve ziyaretlerimiz de çok olumlu geçti. 2024 yerel seçimlerinde cumhur ittifakı olarak Balıkesir’de güzel sonuçlar alacağız, bundan çok eminiz. Büyükşehir Belediyesi ve 20 ilçeden cumhur ittifakı zaferle çıkacaktır. Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli’nin Liderliğinde emin adımlar ilerliyor, partimizin başarısı için çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz” dedi.

(Bekir Terzioğlu)

Ayrıntılı fotoğraflara sayfalarımızı beğenerek aşağıdaki sosyal medya hesaplarımızdan ulaşabilirsiniz.

https://www.facebook.com/korfezdehaber

https://www.facebook.com/groups/korfezdehaber

https://twitter.com/korfezdehaber

https://www.instagram.com/korfezdehaber/

https://www.youtube.com/@KorfezdeHaberTR

Güncelleme Tarihi: 21 Aralık 2023, 13:59

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER