MHP Edremit İlçe Başkanı Halil Görmen:"Teröre kucak açanlardan hesap soracağız"

MHP Edremit İlçe Başkanı Halil Görmen:"Teröre kucak açanlardan hesap soracağız"

Milliyetçi Hareket Partisi Edremit İlçe Başkanı Halil Görmen, "Edremit'te bölücü istemiyoruz"dedi.

Görmen,  şunları söyledi: 

"Balıkesir Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, terör örgütü PKK/KCK'ya üye olan ve propagandasını yapanlara yönelik 27 Kasım'da yaptığı operasyonda, Hdp Edremit İlçe Eşbaşkanı Sultan Karasu'yu tutuklamıştır. 

Hdpnin Kandil'in, PKK terör örgütünün siyasi ayağı olduğu apaçık ortadadır. Yapılan tutuklamalara demokrasiyi veyahut fikir özgürlüğünü bahane ederek karşı duranlar, PKK Terör Örgütünün çıkarlarına hizmet etmektedirler.

Her muhitte olduğu gibi Edremit'de bölücü sima istemiyoruz. Terörist görmeye dayanamıyoruz. Biz terör örgütüne eleman devşiren sözde Kürdistan propagandasıyla sınırlarımızı kevgire çeviren HDP'nin siyaset hayatında yer almasına bir saniye tahammül edemiyoruz.

Biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak;
PKK/KCK'yı ve arkalarındaki kan emicileri lanetliyoruz. 

Teröre teslim olmayacağız. Terörizme kucak açanlardan hesap soracağız, terör örgütlerinin kökünü kazıyacağız. Savunanlarına misliyle cevap vereceğiz.

6’LI MASA ORTAKLARININ İNCELENMESİNİ TALEP EDİYORUZ!


HDP’NİN VARLIĞINDAN BÜYÜK RAHATSIZLIK DUYUYORUZ

Sözde siyasi parti HDP’nin Edremit Eş Başkanı terörist olarak tutuklandı. Böyle siyasi parti olmaz olsun. Biz bu partinin varlığından büyük bir rahatsızlık duymaktayız. Kuva-yi Milliye şehri Edremit’in halkı bunlara müsamaha göstermez. İlçemizde yaşanan bu duruma sessiz kalamayız. Edremit’te terör örgütü üyesi, terör destekçisi ve sempati duyan kim varsa bulunup yargıya teslim edilmelidir. 

PKK’nın açık ortağı olarak gördüğümüz HDP ile kol kola gezen CHP başta olmak üzere 6’lı masanın tüm ortaklarının da sıkı bir incelemeden geçirilmesi gerekiyor. Bu bir beka sorunudur. CHP’nin ilçemizde HDP ile kol kola olduğu aşikardır. Edremit halkı bunları gördü. 

Bakın, sözde parti HDP’nin ilçe eş başkanı terörist çıkıyor ve 6’lı masadan tek bir açıklama gelmiyor. Çünkü söyleyecek sözleri yok! 

Terörü ve teröristleri nefretle lanetliyoruz. Milliyetçi Hareket var olduğu sürece, Cumhur İttifakı’nın gücü var olduğu sürece bu hainlere geçit verilmeyecektir.
 
Edremit insanımız teröristlerin şirret oyunlarına boyun eğmeyecektir.   

Yapılan operasyondan dolayı Balıkesir Cumhuriyet Başsavcılığını ve emniyet birimlerimizi kutluyorum."

Güncelleme Tarihi: 03 Aralık 2022, 11:43

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER