Milletvekili Canbey'den 19 Mayıs mesajı: "Gençlerimiz, bugünümüzün ve geleceğimizin teminatıdır!”

AK Parti Balıkesir Milletvekili ve Dışişleri Komisyonu Başkanvekili Dr. Mustafa Canbey, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Dr. Canbey, mesajında; "Gençlerimiz hem bugünümüzün hem de geleceğimizin teminatıdır!” dedi.

Milletvekili Canbey'den 19 Mayıs mesajı: "Gençlerimiz, bugünümüzün ve geleceğimizin teminatıdır!”

"Türkiye Cumhuriyeti'nin bağımsızlık yolunda attığı en önemli adımlardan biri olan 19 Mayıs 1919'un 105. yıl dönümünü coşkuyla kutluyoruz" diyen Canbey, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsun'a çıkarak milli mücadeleyi başlattığı bu anlamlı günün Türk milletinin bağımsızlık ve özgürlük tutkusunun simgesi olduğunu belirtti.

Dr. Canbey, 19 Mayıs'ın gençliğe duyulan büyük güvenin ve inancın ifadesi olduğunu vurguladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın gençlere olan inancını hatırlatan Canbey, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, gençlerimizin ülkemizin geleceğindeki rolünü her fırsatta vurgulamış ve onlara olan güvenini ifade etmiştir. Sayın Cumhurbaşkanımız, 'Gençlerimizin enerjisi ve vizyonu, Türkiye Yüzyılı hedeflerimize ulaşmada en büyük güvencemizdir' sözleriyle, gençlerimize olan inancını ve desteğini dile getirmiştir" dedi.

Gençlerin sporun birleştirici ve geliştirici gücünden yararlanarak, hem fiziksel hem de zihinsel olarak güçlü bireyler olarak yetiştiğini belirten Canbey, "Sporun dostluk, kardeşlik ve barışa katkı sağlayan önemli bir araç olduğunun bilinciyle, gençlerimizi spora yönlendirmeli ve desteklemeliyiz" ifadelerini kullandı.

Son olarak, Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere milli mücadelemizin kahramanlarını rahmet ve minnetle andığını ifade eden Dr. Canbey, "Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyor, sağlıklı, mutlu ve başarılı bir gelecek diliyorum." dedi.

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER