Milletvekili Canbey Edremit'te: "Edremit'i AK Parti Belediyecikle yeniden taçlandıracağız"

Pasta kesen, yeni üyelere rozet takan Canbey, "Çalışmalarımızın mükafatını, ülke genelinde de, yeniden iktidar olarak alacağız. Edremit'i AK Parti Belediyecikle yeniden taçlandıracağız. Allah yar ve yardımcımız olsun " dedi.

Milletvekili Canbey Edremit'te: "Edremit'i AK Parti Belediyecikle yeniden taçlandıracağız"

AK Parti Edremit İlçe Kadın Kolları Başkanlığı Yönetimi, bünyesinde barındırdığı 47 Mahalle Teşkilatı ve Koordinatörleriyle biraraya gelerek motivasyon etkinliği gerçekleştirdi.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Körfez Koordinasyon Binası'nın toplantı salonunda gerçekleştirilen etkinliğe, AK Parti Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey, AK Parti Edremit İlçe Başkanı Ekrem Umutlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Altıeylül Belediyesi Meclis Üyesi, AK Parti İl Kadın Kolları Seçim İşleri Başkanı ve Edremit Koordinatörü Bedriye Aköz, AK Partili Belediye Meclis Üyeleri ve 100'ün üzerinde partili katıldı. Programın açış konuşmasını Kadın Kolları Başkanı Esrah Gönüldok yaptı ve faaliyetler ile ilgili bilgiler verdi. Bedriye Aköz ise, Edremit Kadın Kolları Başkanlığı'na teşekkür ederek, çalışmaları yakından takip ettiklerini ifade etti. İlçe Başkanı Ekrem Umutlu da, konuşmasında AK Kadınlara teşekkür ederekbaşarılı çalışmalarının devamını diledi

.

Son olarak konuşan Milletvekili Dr. Mustafa Canbey, AK Parti'yi var eden unsurların başında gelen kadınlara gösterilen önemi dile getirerek, "AK Parti, kurulduğu günden bu güne gücünün büyük kısmını kadınlarımızdan almaya devam ediyor. Hükümetimizin kadınlara gösterdiği önem ortadadır. Bizler de kadınlarımızın gerçekleştirdiği tüm etkinliklere elimizden gelen desteği vermeye çalışıyoruz. Bu akşam da burada bulunmaktan onur duydum. 47 mahallemizin tüm başkanlarını, tüm parti yöneticilerimizi ve meclis üyelerimizi burada dayanışma içinde görmek çok güzel. Çalışmalarınızı yakından takip ediyorum ve başarılarınızın devamı diliyorum. İnşallah bu gayretlerin mükafatını, önümüzdeki seçimlerde Edremit Belediyesi’ni kazanarak alacağız. Çalışmalarımızın mükafatını, ülke genelinde de, yeniden iktidar olarak

alacağız. Allah yar ve yardımcımız olsun " dedi .

Program, AK Kadınların 1 yıllık faaliyetlerini anlatan slayt gösterimleri ile devam etti. Slayt gösterimi esnasında yapılan canlı keman dinletisi beğeni topladı. AK Parti’ye yeni üye olanlara rozetleri, protokol tarafından takıldı ve yılın enleri kategorilerinde başarı sağlayan AK Kadınlara hediyeler verildi. Programda, ekip oyunları oynandı ve mahalle teşkilatları arasında diyalogların artması sağlandı.

Programın sonunda ise, AK Kadınların son 1 yıllık çalışmalarını simgeleyen AK Parti logolu pasta kesildi. Pastayı kesen Milletvekili Canbey, AK Kadınların hatıra fotoğraflarına dahil oldu. İlçe Kadın Kolları Başkanı Esrah Gönüldok, tüm davetlilere teşekkür ederek, 2022 yılında çok daha etkin çalışmalar yürüteceklerini ifade etti. (Ayşe Akgün)

Güncelleme Tarihi: 19 Aralık 2021, 16:25

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER

banner160