Minderde Balıkesir Rüzgarı

Minderde Balıkesir Rüzgarı

Antalya'da yapılan 11-13 yaş minik bayanlar Milli Takım seçmelerinde Balıkesir Gençlik ve Spor Kulübü güreşçilerimiz takım halinde 1.inci oldu. Türkiye Güreş Federasyonu tarafından pandemi döneminde yapılamayan, Türkiye Şampiyonaları yerine düzenlenen milli takım seçme müsabakalarında Balıkesir Gençlik ve Spor Kulübü’nün minik güreşçileri ter döktü. Karşılaşmalarda sporcular başarılı sonuçlar aldı.

ÇOK SAYIDA MADALYA İLE KÜRSÜDE YER ALDILAR

Antalya’da yapılan 11-13 yaş Minikler Güreş milli takım kamp seçmelerinde mücadele eden Balıkesir Gençlik ve Spor Kulübü sporcularından 11 yaş kategorisinde 39 kiloda Kadriye Nur Korkmaz 2., Hilal Kirli 3., 46 kiloda Yağmur Emir 1.,  46 kiloda Gülce Hilal Yardaş 3., 50 kiloda Esma Bodur 2., 58 kiloda Zeynep Şafak birincilikle şampiyonluğu elde etti. 12- 13 kategorisinde ise 62 kiloda Sevda Naz Korkmaz 5., 66 kiloda Zeynep Arslan 3., 73 kiloda Yaren Satılmış 5. olarak milli takıma girmeye hak kazandı. Başarılı sporcular elde ettikleri sonuçlar ile katıldıkları seçmelerden milli forma ile döndüler.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu, “Dünya çapında birçok başarılı güreşçi yetiştiren Balıkesir’de ata sporu güreş branşında da artık sadece erkekler değil kadınlar sporcularımız varlığını hissettiriyor. Balıkesir Gençlik ve Spor Kulübü Güreş Takımı, Milli Takım seçmelerinde büyük bir başarıya imza attı. Antalya'da yapılan 11-12-13 yaş minik bayanlar Milli takım seçme müsabakalarına katılan güreşçilerimiz ve Antrenörümüz Hasan Bıkmaz’ı tebrik ediyorum. " dedi.

Güncelleme Tarihi: 27 Haziran 2021, 18:45
YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER