Muharrem İnce Balıkesir'de...

Muharrem İnce Balıkesir'de...

Bandırma’dan başladı, Havran’da pazarda bitirdi

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Balıkesir’e çıkarma yaptı.

İnce, ilk olarak Balıkesir’in Bandırma ilçesinde partisinin ilçe teşkilat binasını açtı. Buradan Atlı Spor Kulübü'ne geçerek burada ata binen İnce, esnafla ve vatandaşlarla da sohbet etti. Erdek’e ilçesine geçti.

İnce, zenginlik, refah ve mutluluk içinde yaşamayı hak eden milletimizle omuz omuza olmak, yan yana durmak için yollarda olduğunu belirtti.

Buradan Susurluk’a geçen İnce, “ Türkiye’nin gerçek gündemi sokakta. Esnafından öğrencisine, pazarcısından ev hanımına herkesin gerçek gündemi hayat pahalılığı. Market rafları el yakmakla kalmıyor; can yakıyor can!”diye konuştu.

Ardından Balıkesir merkezde Küçük Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi ve mezunu olduğu Balıkesir Üniversitesi Necatibey Eğitim Fakültesi’ni ziyaret etti. Milli Kuvvetler Caddesi’nde vatandaşlarla sohbet eden İnce, “ Bu sıkıntılı günleri umutla, dayanışmayla birlikte aşacağız”dedi.

Daha sonra Körfez’e geçen İnce, Havran’da pazarda alışveriş yaptı, pazardan kavun aldı. İnce, burada da “Söz veriyorum. Bizim iktidarımızda bağımsız kurumlara kimse talimat vermeyecek. Bu çile bitecek!”ifadelerini kullandı. (Bekir Terzioğlu)

Güncelleme Tarihi: 21 Ekim 2021, 17:58
YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER