Murat Tuna oğlunu görkemli bir törenle evlendirdi

Murat Tuna oğlunu görkemli bir törenle evlendirdi

AK Parti Edremit Belediye Meclis Üyesi ve Cumhur İttifakı Grup Sözcüsü Murat Tuna'nın oğlu Fırat Tuna, güzeller güzeli Büşra ile Adramis Termal Otel'de düzenlenen muhteşem bir tören ile dünya evine girdi.

Havva-Tahir Tura çiftinin güzel kızı Büşra ile AK Parti Edremit Belediye Meclis Üyesi ve Cumhur İttifakı Grup Sözcüsü Murat Tuna ile eşi Seyhan Tuna'nın oğlu Fırat Tuna'nın Adramis Termal Otel'deki düğün töreni unutulmaz güzellikteydi.

Siyaset ve iş dünyasının birçok önemli simalarının da katıldığı düğün törenine, AK Parti Balıkesir Milletvekili İsmail Ok, AK Parti Edremit İlçe Başkanı Ekrem Umutlu ve Yönetim Kurulu üyeleri, Meclis üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yasin Sagay, Büyükşehir Körfez Koordinatörü Kazım Arslan, Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy, Kocaseyit Havalimanı Müdürü Taner Ödemiş ile çok sayıda davetli katıldı.  Davetlileri kapıda karşılayan Seyhan-Murat Tuna çifti, oğullarının mürüvvetlerini görmekten büyük mutluluk yaşadılar. Peri masallarını aratmayan muhteşem düğünde, müzik ve alkışlar içerisinde salona giren Büşra&Fırat çifti, ilk danslarını yaptıktan sonra, davetliler de eşleriyle birlikte genç çifte eşlik ettiler. Yemek eşliğinde yapılan düğün törenine katılanlar, genç çifti tebrik ederek ömür boyu mutluluklar dilerken, Tuna çiftini de kutlayarak hayırlı uğurlu olmasını dilediler.

Güncelleme Tarihi: 18 Eylül 2022, 17:58

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER