Osman Akgün hüzünle toprağa verildi

Polislikten istifa edip, hem korumalığını hem de özel şoförlüğünü yapan Osman Akgün, kendisini Erbakan'a adamış hocanın vefatından sonra ise büyük boşluk yaşamıştı.

Osman Akgün hüzünle toprağa verildi

Görüntü için:  https://www.korfezdehaber.com/saadet-partili-osman-akgun-huzunle-topraga-verildi-video,3217.html
 

Dün vefat  eden Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Osman Akgün, Balıkesir’in Edremit ilçesinde hüzünle toprağa verildi.

Alemizada Camisi’nde kılınan İkindi namazına müteakip Akgün’ün cenazesi Edremit Yeni Kabristanı’nda toprağa verildi.

Cenaze törenine, Saadet Partil yetkililer ve Genel İdare Kurulu Üyesi Birol Aydın , 22.24.25 ve 26.Dönem Balikesir Ak Parti Milletvekili Ali Aydınlıoğlu ve aile yakınları ile sevenleri katıldı.

Ali Aydınlıoğlu, "Osman Akgün'ü biz gençliğimizden beri tanırız. Gençliğimiz rahmetli Erbakan hocamızın hafta sonu genellikle Altınoluk'taki evinin, altında çınarın altında sohbet etmekle geçerdi. Biz de her hafta aşağı yukarı giderdik. Havran'dan, Edremit'ten, gençleri toplar giderdik. Osman ağabey o zamandan beri Erbakan hocamızın dizinin dibinden hiç ayrılmadı. Çok güler yüzlü, çok sevecen, sabırlı, hoşgörülü bir insandı. Onun çok çayını içtik. Allah rahmet eylesin." diye konuştu.

(İsmail Özdemir)

Cumhurbaşkanı Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Osman Akgün için taziye mesajı yayınladı.

Cumhurbaşkanı Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Osman Akgün’ün vefatı dolayısıyla oğlu Emre Akgün’ü telefonla arayarak taziyelerini iletti.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, Başkan Erdoğan, görüşmede, merhum Osman Akgün'e Allah'tan rahmet, ailesine ve Saadet Partisi camiasına başsağlığı temennisinde bulunmuştu.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'da Osman Akgün için taziye mesajı yayınladı.

Merhum Erbakan Hocamıza uzun yıllar tanıklık eden, partimizin Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Osman Akgün kardeşimizin vefatını derin bir teessürle öğrendim. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine ve tüm camiamıza sabır ve başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet, makamı âli olsun.

Saadet Partisi GİK üyesi olan Osman Akgün’ün cenazesi 4 Ekim 2022 Salı günü ikindi namazına müteakip Alemizade Camii’nden kaldırılıp Balıkesir Edremit yeni mezarlığa defnedilecekti

Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2022, 23:37

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER