Özgür ve Akın, Erdoğan ve Yılmaz'ın mitinginin altında ezildi

Özgür ve Akın, Erdoğan ve Yılmaz'ın mitinginin altında ezildi

İstanbul’da Demirtaşcı

Balıkesir’de çakma Kuvvacı

DEM Partisi’nin gölgesinde hareket eden CHP, hem Demirtaş’dan hem de Kuvvacılar’dan destek isteyince yaptıkları miting ellerinde patladı. Kuva-yı Milliye Meydanı’nı dolduramayan CHP’liler Kurtdereli Spor Salonu’nu dahi tam dolduramadı. 

Selahattin Demirtaş’a ve Osman Kavala'ya selam gönderen CHP Genel Başkanı Özgür Özel, CHP’nin Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Akın ile birlikte Balıkesirlilere seslendi. Geçtiğimiz cuma günü 100 bine yakın Balıkesirliye Kuva-yı Milliye Meydanı’nda hitap eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Özgür Özel’in mitingini kıyaslayanlar, devede kulak bir miting olduğunu söyledi. Hem CHP Genel Başkanı Özgür Özel hem de Ahmet Akın Balıkesirlilerden aradığı ilgiyi bulamadı. Miting alanında kapıdan her çıkan vatandaş, başı aşağıda “Biz bu kafayla bu kadar insanla seçimi kazanamayız” sözlerini sarf etti.

Erdoğan'a ilgi büyük oldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a olan ilgi ile Özgür Özel’in mitingini kıyaslayanlar, CHP'nin mitinginin devede kulak bir miting olduğunu söylediler.

Güncelleme Tarihi: 26 Şubat 2024, 15:01

Bekir Terzioğlu

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER