Polis, halkın huzuru için görev başındaydı

Polis, halkın huzuru için görev başındaydı

Edremit İlçe Emmiyet Müdürlüğü olarak vatandaşlarımızın yılbaşı gecesinin güvenli ve huzurlu bir şekilde geçirmeleri amacıyla Yılbaşı tedbirleri kapsamında 18 Rütbeli Personel, 38 Ekip, 5 Tim Çevik, 30 Büro Personeli, 36 Çarşı Mahalle Bekçisi olmak üzere toplam *300 personel* görevlendirilmiştir.

ilçemiz genelinde yılbaşı tedbirleri kapsamında oteller, umuma açık işyerleri, eğlence mekanları ve meydanlarda yapılan uygulama ve kontrollerde (424) şahsın sorgusu yapılmış (3) aranan şahıs yakalanmıştır.

İlçe genelinde farklı noktalarda yapılan trafik kontrol ve denetimlerde (167) araç sorgusu yapılmış, (27) araç sürücüsü ve plakaya *32454 TL* cezai işlem uygulanmış ve (2) araç trafikten men edilmiştir.

İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekiplerin gece boyu yapmış oldukları sıkı denetim ve kontroller neticesinde (11) şahsa ruhsatsız tabanca ve ruhsatsız tüfek bulundurmaktan ayrıca işlem yapılmıştır.

Edremit İlçe Emniyet Müdürlüğü olarak ibrahimce Mahallesinde yılbaşı gecesi meydana gelen ateş etme olayları ile alakalı olarak görevli ekiplerimizce gece boyunca yapmış olduğu çalışmalar sonucunda; 

      - 6 adet ruhsatsız tüfek
      - 5 adet ruhsatsız tabanca 
      - Uyuşturucu madde (Bonzai) ele geçirilmiştir.

 Edremit İlçe Emniyet Müdürlüğü olarak sadece yılbaşı gecesi değil her gün 24 saat esasına göre kanunlara ve hukuka bağlı kalarak, mesai kavramı gözetmeksizin meydana gelen ve gelebilecek olaylarla alakalı olarak  Edremit halkının huzur, güven ve sukünetini sağlamak amacıyla Edremit İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlileri  güven verdi.

Güncelleme Tarihi: 01 Ocak 2023, 11:10

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER