Şahin, Çömez'e fena bindirdi

"Domates kasasıyla, buğday kasasıyla, Gemi güvertesinde, Yolda Limanda ne görse önüne geçip konuşuyor"

Şahin, Çömez'e fena bindirdi

Görüntü için : Şahin, Çömez'e fena bindirdi Video - Körfezde Haber - Kuzey Ege'nin Sesi video izle (korfezdehaber.com)

AK Partili Şahin, Çömez’e fena bindirdi:

“Bilgi almadan, durup düşünmeden aklına ne gelirse konuşuyor”

“Atalarımız demiş ki “Az düşünen çok konuşur.”

“Sanki bu söz Balıkesir Milletvekili Turhan Çömez için söylenmiş”

“Bilgi almadan, durup düşünmeden aklına ne gelirse konuşuyor”

“Domates kasasıyla, buğday kasasıyla, Gemi güvertesinde, Yolda Limanda ne görse önüne geçip konuşuyor”

AK Partili Mehmet Birol Şahin’in İYİ Parti Balıkesir Milletvekili Turhan Çömez ile ilgili açıklamaları Balıkesir’de gündem oldu.

Şahin, şunları söyledi:

“Bilgi sahibi olmadan, düşünmeden konuştukça güvenilir olması gereken bir Balıkesir Milletvekilinin saygınlığını yitirip sıradanlaştığını belgesel tadında gelecek nesillere örnek oluşturduğunu görüyoruz.

Sayın Turhan Çömez çektiği videonun üzerine Balıkesir Büyükşehir Belediyesine BASKİ’ye ithafen ““Sistem yetersiz su veremiyoruz” diyorsunuz.” yazmış…

Bir Balıkesir Milletvekiline, Size Yalan Söylemek hiç yakışmıyor Sayın Çömez..

Senin gibi senin tarzında konuşan milletvekilleri, siyasetçiler yüzünden siyasetçiler Milletvekiller, ve daha da önemlisi demokrasinin beşiği olan Türkiye Büyük Millet Meclisi güvenilirlik sıralamasında en başta olması gerekirken en sonlara düşüyor.

12 yıl İngiltere’ye sığınarak mülteci olarak yaşadığın için sana toparlanabilmen için diğerlerinden daha toleranslı yaklaşıyoruz.. Çünkü 2002 yılında Ak Partinin kuruluşunda ve iktidar oluşunda  senin emeğin var, çok çabaladın. Bu gün siyasette varsan Ak Partili günlerin sayesinde yoksa senin gibi yabancı ülkelere sığınıp geri dönen binlerce insan var.

Sayın Turhan Çömez nasıl Türkiye’yi terk edip İngiltere’ye sığınmış ancak 12 yıllık mültecilik sonunda ülkesine geri dönmüşse şu sıralar sığındığı İyi Partide de aslında sığınmacı, mülteci olarak yaşıyor. İyi Partideki sığınmacılığı İngiltere sığınmacılığından daha az süreceğine inanıyoruz, göreceğiz.

Milletvekili Turhan Çömez’in Manyas bölgesiyle ilgili yaptığı açıklama “Sistem yetersiz su veremiyoruz diyorlar” demiş ya, bu doğru değil.

Zaten çektiği videonun başlangıç bölümünü görüyorsunuz, su kanalı ağzına kadar dolu..

Söz konusu bölge (Ergili, Doğa, Aksakal ve Karaçallık) için ilave terfi hattı bölgesi…

Tarımsal Sulama işi Devlet Su İşleri ve Sulama Birliği yönetiminde yapılırken Sulama işi çiftçimizin sulama ile ilgili yaşadığı sorunları ortadan kaldırabilmek için BASKİ sulama işini devraldı.

Nitekim devir işleminden sonra Büyükşehir Belediyemiz Aksakal Mahallesi’nde yöre çiftçileri ve muhtarla yapılan görüşmeden sonra bölgedeki arızalı ve eski sayaçlar BASKİ tarafından temin edilerek değiştirilmiş ve nöbetleşe su kullandırılarak, su sorunu çözülmüştür.

Şu anda üçer günlük periyotlar halinde bütün bölgeye su verilmektedir.

Ayrıca sulama yoğunluğuna göre çiftçilerin talepleri değerlendirilmekte ve çiftçiler gece sulamasına yönlendirilerek daha fazla alanın sulanması sağlanmaktadır.

Kademeli sulama tesisi olarak inşa edilen tesisin brüt sulama alanı 34.110 (da) olup, bu yıl alınan beyan miktarı 25.300 (da) dır.

Kapasitemiz Çiftçilerimizin talebinde %35 fazlasıdır..

Su yokluğu veya azlığı değil su fazlalığı vardır.

Arkada Sayın Turhan Çömez’in videosunu çekip paylaştığı tarihte aynı gün saat 18.30 ve 17.00 saatleri arasında “su vermiyorlar” dediği tarlalardan çekilmiş fotoğraflar var…

Turhan Çömez’in video çektiği saatlerde “Su Vermiyorlar” dediği tarlalarda sulama yapılıyor, hatta sulama o kadar fazla yapılmış ki tarlaların zemini hatta tarla yolları bile çamur haline dönüşmüş.. Ürünler de Domates, Mısır maşallah gayet güzel.

Sayın Çömez gördüğünüz gibi önce gerçekdışı beyanda bulunuyor  sonra “Hani Ceberut değil hizmetkar devletti” diye soruyor.

Tarla sulamasından girip Devletimizin “ceberut” yani  “zorba, acımasız” olduğunu söylemiş oluyor..

Yalan da olsa muhatap BASKİ. Ama O’nun aklı Devletimize takılı kalmış, ya da İngiltere mülteciliğinin bir bedeli var ki her fırsatta Türkiye Cumhuriyeti Devletine laf söylemeyi gerektiriyor.

Bak, Sayın Çömez. Doğru olmayan bilgilerle sempatik olamazsın. Giderek saygınlığın azalır. Partinin yöneticilerinden aferin alacam diye  Milletvekili olduğun şehir hakkında bu yalan yanlış bilgilerle kötü propaganda yapmaktan vazgeç.

Sayın Turhan Çömez, gittiğin yerde sana birisi bir sorundan bahsediyorsa ilgili kuruma bir telefon aç, sor. Kurumdan bilgiyi öğren sonra ne videosu çekeceksen çek. O zaman saygınlığın artar. Belki de var olan sorunun çözümüne vesile olur sempati ve güvenilirliğin artar.”

(Bekir Terzioğlu)

Güncelleme Tarihi: 10 Ağustos 2023, 17:25

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER