Şahin, yine sert çıktı: "CHP İl Başkanı Rüzgar Gülü Gibi"

Şahin, yine sert çıktı:  "CHP İl Başkanı Rüzgar Gülü Gibi"

Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclisi Ak Parti Gurup Sözcüsü Mehmet Birol ŞahinCHP’nin başını çektiği Muhalefet partilerinin yöneticileri bütün temsilcileri ile birlikte aynı siyaset tarzını uyguladığını ileri sürdü.

Şahin yaptığı açıklamada dikkat çeken ifadelerinde, "Her yolun mübah görüldüğü, etik ve ahlaki değerlerin göz ardı edildiği, ikiyüzlü ve yalanın yüksek sesle tekrar edildiği ve sürekli çamur atılan, nefret ve kargaşa dilinin hakimiyetinde açıklamalar yapıldığı bir tarz maalesef muhalefeti esir almış durumda.

Adeta akıl , vicdan ve hafızanın bünyeyi terk ettiği garip bir tarz siyaset diyerek gündemimizi meşgul ediyor. Bu garip tarzın ilimizdeki başarılı uygulayıcılarından birisi CHP İl başkanı."ifadelerini kullandı.

Şahin, şunları söyledi:

"CHP İl Başkanı Rüzgar Gülü Gibi

Geçtiğimiz hafta satışı yapılan eski Lunapark alanı hakkında önce ihaleye katılımı caydırmak maksadıyla canhıraş bir biçimde çaba gösterdi.

Ardından ihale sonrası yeniden açıklamalar yaparak bu sefer “Biz 5 kişiyiz Büyükşehir 7 Bin kişi, İmardan anlamıyorlar, hepsi karşıma geçsin hodri meydan” diyerek iyice şirazeden çıktı.

CHP İl Başkanı “Arsanın İmar durumunun iptali için dava açtık, bu imarı kabul etmiyoruz, itiraz ediyoruz, burada Otel olmasın Kültür Sitesi olsun” demiş bu seferki açıklamasında. Oysa geçen hafta “Burası Meydan olsun” demiştir.

CHP İl Başkanının ağır bir “Hafıza Sorunu” yaşadığı anlaşılıyor.

Zira Büyükşehir Belediyesine çamur atabilmek için çok yoğun biçimde zihnini yorduğunu görüyoruz. Ciddiye alınacak bir malzeme bulamadıkça bu zorlama artık sinir sistemini iyice yıpratmış durumda. Kendisi Eczacıdır ne yapması gerektiğini iyi bilir. Bir an önce zihni sükûnete kavuşmasını ve acil şifa diliyorum.

Lunapark Alanının İmarı 2016 Yılında OYBİRLİĞİ İle “Turizm+Ticaret+Konut” Yapıldı

Sayın CHP İl Başkanı son basın toplantısında elinde satılan arsanın İmar Planını sallayıp “Bu plan yanlış kabul etmiyoruz” diye naralar atıyor.

Elinde tutup iptal etmek için dava açtığını söylediği Plan Büyükşehir Belediye Meclisi’nin 29.12.2016 tarihli toplantısında kabul edilerek yürürlüğe girmiş bir Plan…

6 Yıl Önce CHP Bu Plan Değişikliğine “EVET” Oyu Verdi

Yani CHP satılan alanın “Kültür Alanı” imarının “Turizm+Ticaret+Konut” olarak Meclis Kararına baktığımızda bu plan OYBİRLİĞİ ile kabul edilmiş…Yani o dönemde Mecliste temsil edilen Ak Parti, CHP ve MHP oylarıyla Oybirliği ile kabul edilmiş.

değiştirilmesine “Evet” oyuvermiş.

Serkan Sarı Meclis Üyesi olarak Bu Alanın “Turizm+Ticaret+Konut” Olmasına “EVET” Oyu Verenlerin Birisidir

OYBİRLİĞİ ile bu değişikliği yapan o günkü Meclis toplantısına kimlerin katılarak “Evet” oyu verdiğini öğrenmek için “Yoklama Listesi”ne baktığımızda ise 73. Sırada Mecliste oylamada hazır olup “Evet” oyu veren kişinin adı : “SERKAN SARI”.

6 yıl sonra esip gürleyen CHP İl Başkanı Serkan Sarı o dönem Karesi ve Büyükşehir Meclis üyesiydi ve Karesi Belediye Meclisi İmar Komisyonu üyesiydi.

CHP Panik Halinde

Lunapark alanının “Turiz+Ticaret+Konut” olarak belirlenen İmar Planı değişikliğine 6 yıl önce “Evet” oyu veren, 6 yıldır bu konuda tek kelime etmeye CHP İl Başkanı Serkan Sarı şimdi niye böylesine bağırıp çağırıyor dersiniz?

Çünkü büyük bir panik halindeler. Başarısız siyasetlerini ört bas etmeye çabalıyorlar.. CHP’li İlçe Belediyelerinden sokaklara taşan kokuları Büyükşehir Belediyesi’ne yöneltmeye çabalıyorlar.. CHP İl ve İlçe teşkilatları, Milletvekilleri, Belediyeleri kaos içinde darmadağın halde ancak CHP İl Başkanı koltuğunu koruyabilmek için bu tarz siyasete sarılmış durumda.

Çırpındıkça İçinde Bulundukları Bataklığa Daha Fazla Saplanıyorlar

Hemşerilerimiz olan biteni bütün açıklığıyla görüyor. Bu siyaset tarzı çirkin ve çürümüş bir tarz, bu seviyeyi deşifre etmeyi hemşerilerimize karşı sorumluluğumuzun gereğidir. CHP’nin CHP İl Başkanının bu siyaset tarzını hemşerilerimizin takdirine bırakıyoruz.

Biz Balıkesir’e ve hizmetlere odaklanıyor CHP’yi içinde bulundukları ve her gün daha fazla saplandıkları bataklıktaki çırpınışlarıyla baş başa bırakıyoruz."

Güncelleme Tarihi: 01 Şubat 2022, 16:17

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER