Saniye Hüseyin Balya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Dış Ticaret Öğrencileri ETO da Eğitimde

Saniye Hüseyin Balya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Dış Ticaret Öğrencileri ETO da Eğitimde

Saniye - Hüseyin Balya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Yücel Mercan'ın koordinatörlüğü, Müdür Yardımcısı Mustafa Yanmaz’ın girişimiyle okulumuz ve Edremit Ticaret Odası işbirliğinde Dış Ticaret Bölümü öğrencilerine Dış Ticarette Kullanılan Belgeler eğitimi verildi.
28.12.2022 tarihinde Ticaret Odası meclis salonunda yapılan eğitim Burhaniye Ticaret Odası Dış Ticaret Uzmanı Cem Baturay Tınaz tarafından verildi ve ihracat yapan firmaların düzenlediği örnek belgeler üzerinden uygulamalı olarak gerçekleştirildi.
Dış Ticaret Bölümüne de önderlik eden Mustafa Yanmaz derslerde anlatılan konuların somut belgelerle örneklendirilmesinin öğrencilerimizin bilgilerinin pekişmesine ve yerleşmesine büyük katkı sağladığını dile getirdi. 
Eğitimin ardından yönetim kurulu başkanı Ahmet Çetin öğrencilerimize Ticaret Odası birimlerini ve ETOLAB Duyusal Analiz Laboratuvarını gezdirerek bilgilendirmelerde bulundu.
Öğrencilerimize eğitim veren Cem Baturay Tınaz’a ve Edremit Ticaret Odasına katkılarından dolayı teşekkürlerimizi sunarız.

(İsmail Özdemir)

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER

banner160