Saniye Hüseyin Balya MTAL Okulu Bayramda Depremzedeleri Unutmadı

Saniye Hüseyin Balya MTAL Okulu Bayramda Depremzedeleri Unutmadı

Saniye Hüseyin Balya MTAL okulu bayramda depremzedeleri unutmadı ve11 öğrenci bayramlık hediyeleri bölgeye götürmek için yola çıktı.

‘Küçük Adım Büyük Tebessüm’ projesi çerçevesinde bayramda depremzedelerin yalnız hissetmemeleri için 380 kişilik bir okulun öğrencilerinin tamamına ayakkabısından montuna kadar bayramlık kıyafetler hediye edecek.

Gaziantep İslâhiye yola çıkan okul yetkilileri ve 11 öğrenci ile beraber toplanan yardımlar deprem bölgesine yardım götürülmek için yola çıkıldı. Okul Müdürü Yücel Mercan, örnek proje ile ayakkabısından montuna kadar depremzede okul öğrenci ve yetkilileri ile toplanan bayramlık kıyafetleri hediye edecek. Projenin amacının öğrencilere yardımseverlik, merhamet, şefkat duygularının ortaya çıkarmak, toplumsal olaylara karşı duyarlı olunması

sosyal kültürel değerlere sahip çıkılması ve öğrencilerine farklı bakış açısı kazandırılmasının olduğu öğrenildi.

(İsmail Özdemir)

Ayrıntılı fotoğraflara sosyal medya hesaplarımızdan ulaşabilirsiniz.

Küçük Adım Büyük Tebessüm Projesiyle Gaziantep'teki Kardeş Okulu Ziyaret Ettiler

Saniye Hüseyin Balya MTAL ÇEDES projesi kapsamında, Okul Müdürü Yücel Mercan' in koordinesinde, proje sorumlusu Müdür Yardımcısı Mustafa Yanmaz' ın, Okul Aile Birliği Başkanı Halil İbrahim Efe'nin ve Proje Lideri Taner Ege Ergin' in eşliğinde görevli öğrencilerle Gaziantep İslâhiye’deki kardeş okulları Altinüzüm Şehit Uzman Çavuş Hayrettin Doğan İlkokulunu ziyaret ettiler. Proje ekibi öğrencilerin ve velilerin almış oldukları bayramlıkları kardeş okuldaki öğrencilere teslim ettiler. Çocuklarla oyunlar oynadılar. Kalan zamanda İslâhiye de ve Nurdağı'ndaki çadır kentleri de ziyaret ederek sohbet ettiler, bayramlarını kutlayarak hediyelerini teslim ettiler. Okul Müdürü Yücel Mercan bayramlaşmak ve veli-cevre iş birliğiyle elde edilen bayramlık kıyafetleri teslim eden öğrencilerine araç temininde desteklerini esirgemeyen Edremit Belediyesine teşekkürlerini sundu.

Güncelleme Tarihi: 16 Nisan 2023, 14:00

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER