Son Dakika: Balıkesir'de cinayet zanlısı tutuklandı.

Böyle husumet görülmedi. Zanlının İfadesi şaşkınlığa neden oldu

Son Dakika: Balıkesir'de cinayet zanlısı tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, olay dün 09:30 sıralarında 1. Gündoğan Mahallesi Güler sokakta meydana gelmişti. Kemancılık yapan Emin Ç. ikametin önünde 20-25 yaşlarında bir erkek tarafından göğüs bölgesinden bıçaklandı. Ardından Emin Çizikçi kaldırıldığı Balıkesir Atatürk Şehir Hastanesinde doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

Polis olay sonrası geniş çaplı araştırma başlattı.

Polis, olay yeri ve çevresinde güvenlik kameralarından ve tanık beyanlarından olayı gerçekleştiren kişinin Ş.K..isimli kişi olduğunu belirledi. Kişinin yakalanması için soruşturmayı derinleştiren İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amrirliği ekipleri, adı geçen kişinin .24.01.2022 günü saat 07.00 sıralarında otobüsle Isparta'dan Balıkesir'e geldiğini, olayı gerçekleştirdikten sonra aynı gün saat 11.00 sıralarında ise Isparta iline gitmek için bilet satın aldığı tespit etti. Ekipler, Denizli İl Emniyet Müdürlüğü görevlileri ile irtibat kurarak üzerinde 2 adet bıçak ile birlikte şüphelinin yakalanması sağladı. Zanlı ardından Balıkesir'e geri gönderildi.

Böyle husumet görülmedi. İfadesi şaşkınlığa neden oldu

Şüpheli kişinin, 2017 yılında Balıkesir stadyum önünde E.Ç.’nin kendisini darp ettiğini, bu olay nedeniyle psikolojisinin bozulup tedavi gördüğünü, darp edilme olayını hazmedemediğini bu nedenle olayı gerçekleştirdiği ileri sürüldü.

Şakir K. isimli kişi adli işlemlerinin tamamlanmasından sonra sevk edildiği mahkemece tutuklandı.  (İsmail Özdemir)

Güncelleme Tarihi: 25 Ocak 2022, 19:52

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER

banner160