Tam Kapanma Döneminde Yoğun ve Etkili Denetim

Tam Kapanma Döneminde Yoğun ve Etkili Denetim

Salgın hastalıkta yaşanan yüksek vaka çıkışları sonucunda İçişleri Bakanlığı tarafından gönderilen genelge gereği 29 Nisan- 17 Mayıs tarihleri arasında 81 İlde uygulanacak “Tam Kapanma Dönemi”nin Balıkesir için de büyük bir fırsat olduğunu belirten Vali Şıldak yaptığı açıklamada kurallara uyan, mücadeleye destek veren vatandaşlara şimdiden teşekkür etti. 

İlimizde ikamet eden vatandaşların yanı sıra il dışından gelerek söz konusu süreyi Balıkesir sınırlarında geçirecek olan kişilere de seslenen Şıldak kurallara uyulmasıyla ilgili hatırlatmalarda bulundu. 

Alınan tedbirlere uymada denetimlerin etkisinin büyük olduğu bilindiğinden tam kapanma süresince denetimlerin aynı kararlılıkla İlin her noktasında titizlikle devam edeceğini bildiren Şıldak bu sürenin vaka çıkışını ve hastalığın yayılımını en aza indirmek için değerlendirilmesi gereken bir fırsat olduğunu vurguladı.

Vali Şıldak; “Değerli Vatandaşlarımız,
Bu akşam saat 19.00’dan itibaren “Tam Kapanma Dönemi” başlıyor. 
Bu dönemi, Balıkesir’in  tedbirlere en iyi şekilde uyarak büyük bir fırsat olarak değerlendirmesi  için hep birlikte hareket edelim. 
Gerek burada yaşayan gerekse diğer yerleşim yerlerinden gelerek bu kritik dönemi İlimizde geçirmekte olan vatandaşlarımızın tamamından kurallara samimi bir yaklaşımla uymalarını istirham ediyorum. 
Valilik olarak tedbirleri Balıkesir’in her noktasında iyi bir planlama, kararlı ve etkili bir denetim faaliyetiyle kapsamlı şekilde uygulayacağız. 
Kurallara bağlı kalarak bu zorlu mücadeleye destek veren, duyarlı olan bütün değerli vatandaşlarımıza şimdiden teşekkür ediyor, saygıyla selamlıyorum.” şeklindeki açıklamasıyla tam kapanma döneminde Balıkesir’de yoğun ve etkili denetim ve kontrol gerçekleştirileceğini, kuralların istismar edilmesine izin verilmeyeceğini ifade etti.

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER

banner160