Tarımda 20’nci yılını kutlayan Deniz Bank’tan TARİŞ üyelerine avantajlı kampanyalar

Tarımda 20’nci yılını kutlayan Deniz Bank’tan TARİŞ üyelerine avantajlı kampanyalar

Tarımın sürdürülebilirliği için 20 yıldır çalışan DenizBank, Ayvalık Zeytin, Altınova Zeytin ve Altınova Pamuk Tariş Kooperatifleriyle iş birliği protokolü imzaladı. Banka, kurum üyesi üreticilere tarımdaki 20’nci yılına özel avantajlar sunacak.

İlkbal Hanım farkı

Tarişbank’ı 2002 yılında satın alarak sektöre en büyük kaynağı sağlayan Deniz Bank, Ayvalık Zeytin, Altınova Zeytin ve Altınova Pamuk Tariş Kooperatifleri ile imzaladığı protokolle, 20. yılına özel avantajlı oran ve kampanyaları üreticiyle buluşturuyor.

‘ÜRETİMİ SÜRDÜRÜLEBİLİR KILMAK İÇİN YOĞUN ŞEKİLDE ÇALIŞIYORUZ’

Deniz Bank Ayvalık Şube Müdürü İkbal Akkoç, konuyla ilgili yaptığı değerlendirmede, “Memleketimize duyduğumuz sorumluluk bilinciyle tarıma katkıyı, ülkemizin geleceğine yatırım bilinciyle odağımıza yerleştiriyoruz. Yenilikçi finansal çözümlerimiz, ülkemizin dört yanında sektörün dinamiklerini yakından tanıyan ziraat mühendisi kadrolarımız ve 20 yıllık bilgi birikimimizle üretimi sürdürülebilir kılmak için yoğun şekilde çalışıyoruz. Tarımdan elde edilen geliri artırıp masrafları azaltmaya yönelik çalışmaları önemsiyoruz. Ayvalık Zeytin, Altınova Zeytin ve Altınova Pamuk Tariş Kooperatifleri iş birliğimizle çiftçilerimizi, verimliliklerini yükseltecek kampanyalarla buluşturmaktan mutluluk duyuyoruz” dedi.

(Suat Salgın)

Güncelleme Tarihi: 02 Mart 2022, 12:36

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER