TBMM Kadın ve Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu Altıeylül'de

TBMM Kadın ve Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu Altıeylül'de

 

Ak Partili Kadın Erkek Eşitliği Komisyonu(KEFEK) üyeleri Altıeylül Belediyesi Sultan Abdülhamid Han Gelişim Merkezi’ni ziyaret etti.

 

KADIN ERKEK EŞİTLİĞİ KOMİSYONU ÜYELERİ MİSAFİR OLDU

 

Altıeylül Belediyesi tarafından son Başbakan Sayın Binali Yıldırım’ın katılımlarıyla açılarak başta Altıeylül olmak üzere tüm Balıkesir’in hizmetine sunulan Sultan Abdülhamid Han Gelişim Merkezi, faaliyete geçtiği günden bu yana çeşitli sosyal çalışmalarla Balıkesir’in gündemindeki yerini koruyor. Girişimci kadınlara sağlanılan mikrokredi desteğinden gençler için sunulan dijital ve teknolojik olanaklara, yardıma muhtaç insanlara verilen hizmetlerden yine başta kadınlar olmak üzere meslek öğrenmek isteyen vatandaşlara sunulan çeşitli kurslara ve Çocuk Üniversitesi’ne kadar birçok faaliyeti aynı anda yapabilme kapasitesine sahip olan Altıeylül Belediyesi Sultan Abdülhamid Han Gelişim Merkezi’ne olan ilgi her geçen gün artmaya devam ediyor. Özellikle kadınlara, gençlere, yardıma ihtiyacı olan vatandaşlara ve çocuklara uzattığı eliyle sosyal belediyecilik anlamında sınırları zorlayan Altıeylül Belediyesi Sultan Abdülhamid Han Gelişim Merkezi’nin son konuğu Ak Partili Kadın Erkek Eşitliği Komisyonu(KEFEK) üyeleri oldu.

 

ÇOCUK ÜNİVERSİTESİNE HAYRAN KALDILAR

 

Altıeylül Belediyesi’nin Balıkesir Üniversitesi ve Altıeylül İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile imzaladığı protokolle hayata geçirilen Çocuk Üniversitesi ile gelecek nesillerin daha kaliteli bir altyapı ile hayata atılmasının önü açılırken çocukların gelişimine de büyük katkılar sağlanıyor. Çocukların normal eğitimlerinin yanında kendilerini geliştirerek geleceğe hazırlanabilecekleri Çocuk Üniversitesi’nde Balıkesir Üniversitesi’nden akademisyenler ve öğrenci toplulukları ile birlikte Altıeylül İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nce görevlendirilmiş uzman eğitimciler de çocukların gelişimi için gerçekleştirilecek eğitimlere katılarak Çocuk Üniversitesi’nin kadrosunu güçlendiriyor. Son olarak Altıeylül Belediyesi tarafından Sultan Abdülhamid Han Gelişim Merkezi’nde ağırlanarak gerçekleştirilen faaliyetler hakkında bilgilendirilen Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu(KEFEK) üyeleri Ak Parti Balıkesir Milletveki Belgin UYGUR, Ak Parti Kayseri Milletvekili Hülya NERGİS, Ak Parti Hatay Milletveki Sabahat ÖZGÜRSOY ÇELİK ve Ak Parti Amasya Milletvekili Mustafa Levent KARAHOCAGİL özellikle Çocuk Üniversitesi’ne hayran kaldılar. Hayata geçirdikleri bu anlamlı proje ve devam eden faaliyetler hakkından Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu(KEFEK) üyelerini bilgilendiren Altıeylül Belediye Başkanvekili Feyyaz Çiftçi “Başkanımız Hasan Avcı liderliğinde Altıeylül’ümüz için hayata geçirdiğimiz vizyon projelerimiz ile şehrimize hizmet etmeye devam ediyoruz. Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu(KEFEK) üyelerimizin Sultan Abdülhamid Han Gelişim Merkezi’ne düzenlemiş oldukları ziyaretten ötürü çok memnunuz. Başkanımız Hasan Avcı’nın da dediği gibi çocuklara ve gençlere yapılan yatırım geleceğe yapılan yatırımdır. Bu amaçla hayata geçirdiğimiz Çocuk Üniversitesi’nin kıymetli misafirlerimizce takdir edilmesi de bizleri gerçekten mutlu etti. Kendilerine Altıeylül Belediyesi olarak başta kadınlarımız, çocuklarımız ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız ile ilgili olmak üzere Sultan Abdülhamid Han Gelişim Merkezi’mizde yürüttüğümüz faaliyetler hakkında bilgi verdik. Bu nazik ziyaretleri için kendilerine Başkanımız Hasan Avcı ve Altıeylül Belediyesi adına teşekkür ediyoruz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 14 Mayıs 2022, 13:43

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER