Tsk Kickboks Şampiyonası Gerçekleştirildi

Tsk Kickboks Şampiyonası Gerçekleştirildi
Türk Silahlı Kuvvetler Kick Boks Takım Seçmesi Şampiyonası Şehit Turgut Spor Salonumuzda gerçekleştirildi. Şampiyonaya Deniz Kuvvetleri Komutanlığı, Kara Kuvvetleri Komutanlığı, Hava Kuvvetleri Komutanlığı ve Milli Savunma Üniversitesi sporcuları katıldı.

Türk Silahlı Kuvvetler Kick Boks Takım Seçmesi Şampiyonasında sporculara madalyaları Garnizon Komutanı Hv. Plt. Tuğg. Kemal Turan, İl Müdürümüz Lokman Arıcıoğlu ve Komutanlar tarafından takdim edildi.

Türk Silahlı Kuvvetler sporcuları yurtiçi ve yurtdışında temsil etmek için 2 branşta yarıştı. Ringte yapılan Full Kontak stili ve Tatemide yapılan Kick Light stilinde sporcular mücadele etti. Geçtiğimiz ay gerçekleştirilen Kara Kuvvetleri Komutanlığı şampiyonasından sonra seçilen kara kuvvetleri takımı Gençlik Spor Tesislerinde bir ay kamp yaparak Kick Boks Antrenörü ve il temsilcisi Ender Yeşilyurt nezaretinde çalıştı.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu “Spora ve sporcuya her zaman destek oluyoruz. Kick Boks branşında sporcularımızın mücadeleleri bizleri mutlu etti. Katılan tüm sporcuları kutluyorum. Emeği geçen antrenör ve komutanlarımıza da teşekkür ediyorum" diye konuştu. Garnizon Komutanlığımızla ortak güzel projeler yapıyoruz. Yapmaya devam edeceğiz. Garnizon Komutanımız Sn. Hv. Plt. Tuğg. Kemal Turan’a tüm faaliyetlerimize destekleri dolayısıyla teşekkür ederim.
 

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER