Türk Eğitim-Sen'den özel geleneksel kahvaltılar

Türk Eğitim-Sen'den özel geleneksel kahvaltılar

TÜRK EĞİTİM SEN BALIKESİR 2 NOLU ŞUBENİN KÖRFEZDEKİ KADIN ÇALIŞANLARI KAHVALTIDA BULUŞTU.

Türk Eğitim-Sen Balıkesir 2 No'lu Şube Kadın Komisyonu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle kadın üyelerine yönelik özel geleneksel kahvaltı etkinliği düzenledi.

05/03/2022 Cumartesi günü, Gömeç ve Ayvalık bölgesinde çalışan kadın üyeler için Ayvalık Köfteci Yusuf'ta; 06/03/2022 Pazar günü, Edremit, Burhaniye, Havran bölgelerinde çalışan kadın üyeler için Burhaniye Kueffette  Restauarant'ta saat10:30' da kahvaltı etkinliği gerçekleştirildi.

Türk Eğitim-Sen Kadın Komisyonu, ilçe temsilcileri ve Türk Eğitim - Sen 2 No'lu Şube Yönetim Kurulu'nun da hazır bulunduğu kahvaltıya çok sayıda üye katıldı. Neşeli ve coşkulu bir ortamda geçen etkinlikte Kadın Komisyonu tanıtıldı. Türk Eğitim-Sen 2 No'lu Şube Başkanı Zafer Kahraman yaptığı konuşmada ;  Kadın üyelerinin gününü kutladıktan sonra Cumhuriyetin ve Atatürk’ün Türk Kadınına kazandırdığı hakları vurguladı. Günümüzde yaşanan kadına şiddet ve baskı gibi olumsuzlukları aşmanın yegane yolu da burada bulunan eğitimci ve anne  olan sizlerin yapacağı mücadeledir ,dedi.

Güncelleme Tarihi: 07 Mart 2022, 11:56

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER