Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Balıkesir'de

Bakan Abdulkadir Uraloğlu, Balıkeslr'e 20 yılda 62 milyarlık yatırım yapıldığını, Balıkesir Kuzey-Batı Çevre Yolu'nun Büyükşehir Belediyesi ile Karayolları Genel Müdürlüğü işbirliğinde yürüten çom önemli bir proje olduğunu ve öncelikle 25-30 dakikalık olan seyahat süresini 5-6 dakikalara düşürürken transit trafiği büyük oranda rahatlatacaklarını söyledi

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Balıkesir'de

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Balıkesir'de yatırımlarla ilgili bilgi verdi, bilgiler aldı ve vatandaşlarla buluştu.

Balıkesir'i çağdaş modern bir kent olması için yatırımlarına büyük önem vermeye devam edeceklerini belirten Uraloğlu, "Balıkesir'i hava, kara ve demir yolları ile örerek ulaşımda büyük konfor getirdik. Bu yeterli mi değil, yaptıklarımız 

yapacaklarımızın teminatı " dedi. 

İlk Valiliği ziyaret eden Bakan Uralloğlu, Vali Hasan Şıldak'tan brifing aldı. Ardından Büyükşehir Belediyesi'nde Başkan Yücel Yılmaz'ı ziyareti sonrası basın toplantısı düzenledi. 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 2023 Şehir buluşmaları kapsamında Balıkesir'de bir dizi temaslarda bulundu. Uraloğlu, Balıkesir’de esnaf ve vatandaşlarla buluştu, fotoğraf çektirmek isteyenleri ise kırmayarak kamera ve cep telefonlarına gülümsedi. Büyükşehir Belediyesi'nde İl Koordinasyon toplantısına katıldı. Bakan Uraloğlu, düzenlediği basın toplantısında da ülke genelinin yanısıra, Balıkesir'i gerek hava, gerek demir yolu gerekse karayolu ile örerek ulaşımda büyük konfor getirdiklerine dikkat çekti.

Uraloğlu, Zağnos Paşa Camii çevresindeki esnafla, Büyükşehir’in yatırımlardan olan Balbucks’ta ise gençlerle bir araya geldi. Bakan Uraloğlu'na, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Balıkesir Milletvekilleri Belgin Uygur, İsmail Ok, Ali Taylan Öztaylan, Mustafa Canbey ve Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan, diğer yetkililer ve daire amir ve müdürleri eşlik etti.

Bakan Uraloğlu'na Fırıntaş'ta özel olarak hazırlanan Kepsut kuzusu ikram edildi.

Ziyarette tersliklerde yaşandı.

Tasarruf tedbirleri kapsamında ziyarette vip minibüs kullanıldı. 

Ancak minibüsün otomatik kapısı açılmadı. Kapının açılması için görevliler yoğun uğraş yaşandı. Bakan ardından minibüste kalmaktan kurtarıldı.

Balıkesir'de hoş bir seda bırakan Bakan Uraloğlu ve yeni yatırım  müjdeleri vererek ayrıldı. 

(Bekir Terzioğlu)

Balıkesir Kuzey Batı Çevre Yolu'nda incelemelerde bulundu.

Ziyaret ile ilgili ayrıntılı fotoğraflara sosyal medya hesaplarımızdan ulaşabilirsiniz.

https://www.facebook.com/korfezdehaber

https://www.facebook.com/groups/korfezdehaber

https://twitter.com/korfezdehaber

https://www.instagram.com/korfezdehaber/

https://www.youtube.com/@KorfezdeHaberTR

Güncelleme Tarihi: 13 Ağustos 2023, 16:08

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER