Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu Bandırma'daydı

Adil Karaismailoğlu'nun Balıkesirdeki yoğun programı, Bandırma Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi'nde başladıktan sonra Bandırma girişi köprülü kavşağı ve bağlantı yolları açılış töreni ile devam etti. Karaismailoğlu, "Sanayi ve ticarette önemli bir merkez olan Bandırma'yı yatırımlarımızla güçlendiriyoruz. Bandırma Girişi Köprülü Kavşağı ve Bağlantı Yolları ile; kesintisiz, konforlu ve güvenli ulaşım tesis ediyoruz"diye konuştu.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu Bandırma'daydı

Temaslarına Balıkesir'de devam eden Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, sırasıyla Balıkesir Valiliği, Belediye Başkanlığı sonrası Ak Parti İl Başkanlığını ziyaret ettikten sonra 

bölgeye büyük katkı sağlayacak olan Kuzey – Batı Çevre Yolu Temel Atma Töreni'ne katıldı.

 Karaismailoğlu,"Lojistik, mobilite, dijitalleşme odağında insan, yük ve veri ulaştırmada ülkemizi çağın ötesine taşıyoruz! Geleceğimizin mimarı, yol arkadaşlarımız gençlerle birlikte diyerek Türkiye Yüzyılı'nda da daha büyük hedeflere koşmaya devam ediyoruz.Bandırma'ya nefes aldırdık Muhalefet niye gelmiyorlar? Çünkü bunlar vatanın, milletin hayrına olan hiçbir işin yanında olmadıkları için açılışta olmazlar ama başka zamanlar dezenformasyonda, algıda üzerlerine yok.Ancak biz Balıkesir'in geleceği için önemli projelere imza atmaya devam edeceğiz" dedi.

(Bekir Terzioğlu)

Güncelleme Tarihi: 31 Ekim 2022, 18:00

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER