Ümitler tükeniyor. Batan teknedeki iki kişiye hala ulaşılamadı

Son dakika açıklamada ise kayıp kişilerin sonar cihazı ile aranmasına başlanacağı ve denizde arama alanının Burhaniye ve Gömeç'e doğru genişletileceği açıklandı.

Ümitler tükeniyor. Batan teknedeki iki kişiye hala ulaşılamadı

Görüntü için tıklayınız:   https://www.korfezdehaber.com/umitler-tukeniyor-batan-teknedeki-iki-kisiye-hala-ulasilamadi-video,3165.html

Körfezde Haber Güney Marmara-Kuzey Ege ve Edremit Körfezi'nin En Çok Okunan Tek Haber Sitesi

Dün fiber teknenin batmasıyla kaybolan Sinan Yeniçeri (43) ile Hasan Hüseyin Işıktaş'ı (21) arama çalışmaları Akçay Mahallesi'nde devam ediyor. Dün den bu yana süren çalışmalarda kaybolan Sinan Yeniçeri (43) ile Hasan Hüseyin Işıktaş'ı (21) arama çalışmaları Balıkesir AFAD İl Müdürlüğü koordinasyonunda Sahil Güvenlik ve Balıkesir İtfaiye Daire Başkanlığı ekiplerininde desteği ile sürüyor.

Öte yandan AK Parti Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey, Altınkum sahiline giderek Sahil Güvenlik Komutanlığı yetkililerinden çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Canbey, burada hava şartlarının kötü, denizin dalgalı ve görüş mesafesinin kısıtlı olması nedeniyle bu acı üzücü olayın yaşandığını söyledi.

Denizde kaybolan Işıktaş ve Yeniçeri'nin bulunması için ekipler tarafından aranmasının aralıksız olarak sürdüğünü bildiren Canbey, "Burada bir helikopter, bir uçak ve 3 bot çalışmalarına devam ediyor. İnşallah tez zamanda kayıplara ulaşmayı ümit ediyoruz. En büyük şanssızlık görüş açısının sıfır olması görüş açısı çok zayıf. Sahil Güvenlik Komutanlığına ait insansız su altı robotu da bölgeye getirilerek arama tarama çalışmalarına dahil edildi." diye konuştu.

Arama çalışmaları deniz, hava ve karadan devam ederken, kıyıda ailelerin umutlu bekleyişi ise sürüyor. (Faruk Türk)

Güncelleme Tarihi: 21 Temmuz 2022, 15:54

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER