“Umuda Kapı Açıyorum Hayata Tutunuyorum” Projesi Gerçek Bir Fırsat 

“Umuda Kapı Açıyorum Hayata Tutunuyorum” Projesi Gerçek Bir Fırsat 

“Umuda Kapı Açıyorum Hayata Tutunuyorum” Projesi Gerçek Bir Fırsat 

Vali Hasan Şıldak'ın himayelerinde yürütülen, bağımlı bireylerin uyuşturucuyu bırakmaları ve hayatlarını sağlıklı bir şekilde sürdürmelerini amaçlayan Uyuşturucuyla Mücadele Projesi başarıyla devam ediyor.

Bağımlılıktan kurtulmak isteyen bireyler veya aileleri Valilik ve Kaymakamlıklar bünyesinde bulunan Açık Kapı Birimlerine başvurmalarıyla dahil oldukları tedavi ve rehabilitasyon süreciyle hayatlarına yeni bir umut kapısı açıyorlar.

Projeye, umutlarına kapı açarak yeni bir başlangıç yapmak isteyen madde bağımlısı bireyler ve onların ailelerinin başvuruda bulunmalarıyla başlayan süreçte kişilerin tedavi, rehabilitasyon ve sosyal hayata adaptasyonları sağlanıyor.

Vali Hasan Şıldak projeye başvuran bağımlı bireylerle sık sık biraraya da gelerek süreci yakından takip ediyor. Sosyal medya hesaplarından  projenin bilinirliğinin arttırılması için paylaşımlarda bulunan Şıldak, bağımlı bireylere bağımlılıktan kurtulmaları için çağrıda bulunuyor.

Vali Şıldak projeyle ilgili bugünkü yaptığı paylaşımında yer verdiği görsellerle bilgilendirmede bulundu. Bağımlılığın tedavisi mümkün olduğu ifade edilen bilgilendirmeyle, projenin kişilerin sadece bağımlılıktan kurtulmak değil, sosyal hayatlarına sağlıklı bir şekilde dönemlerine de imkan sağladığı belirtildi.

Vali Şıldak paylaşımında, 

“Umuda Kapı Açıyorum Hayata Tutunuyorum”

Bağımlılıktan Kurtulmak İçin 
Gerçek Bir Fırsat...

Uyuşturucu ile Mücadele Projemiz ile Hayata Tutunmak İçin Yeni Bir Başlangıç...

Başvuru İçin Açık Kapı Size Çok Yakın...

Açık Kapı 
Balıkesir Valiliği ve Kaymakamlıklarımızda...” ifadelerine yer verdi. 

Özellikle genç bireylere ulaşarak onları bu son derece olumsuz durumdan kurtararak sosyal hayata sağlıklı kişiler olarak kazandırmayı hedefleyen projenin toplumda doğru olarak anlaşılması için Balıkesir Valiliği ve Vali Hasan Şıldak tarafından bugün yapılan paylaşımlar Balıkesir Üniversitesi ve Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesinin bütün sosyal medya hesaplarından da paylaşıldı. Her iki Üniversite projenin paydaşları arasında yer alıyor.

Güncelleme Tarihi: 13 Ekim 2021, 19:49
YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER

banner160