Ünsal, ilçenin en büyük mahallerinde vatandaşla buluştu

Ünsal, ilçenin en büyük mahallerinde vatandaşla buluştu

 

 

Edremit Kaymakamı Turgay Ünsal mahalle ziyaretleri kapsamında ilçemiz Tuzcumurat ve Hekimzade Mahallelerini ziyaret ederek mahallelerin genel durumları ve ihtiyaçları hakkında bilgiler aldı.

 

 

Mahalle ziyaretleri kapsamında mahalleleri tek tek ziyaret ederek, bilgiler alan Kaymakam Ünsal, sorunların çözümü konusunda ilgili kurumlara talimat veriyor.

 

Bu kapsamda ilk olarak Tuzcumurat mahallesini ziyaret eden Kaymakam Ünsal, mahalle Muhtarı Hüseyin Burma’dan bilgiler aldı. Mahalle kahvehanesinde mahalle muhtarı ve vatandaşlarla bir araya gelerek vatandaşların istek öneri ve taleplerini dinleyen Edremit Kaymakamı Turgay Ünsal’ın ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getiren mahalle sakinleri, Kaymakam Ünsal’a teşekkürlerini sundular.

 

 

Daha sonra Hekimzade Mahallesini ziyaret eden Kaymakam Ünsal, Mahalle Muhtarı Aydın Yanık’tan bilgiler alarak mahalle kahvehanesinde vatandaşlarla sohbet etti.  

 

 

Mahalle ziyaretlerinin önemine değinen Kaymkamam Ünsal; "Edremit ilçemizde mahallelerimizin mevcut olan sorunlarını mahalle muhtarımız ve mahalle sakinlerimizden dinliyoruz. Ziyaretlerimizde mahallelerimizin sorunlarını dinleyip, sorunlarının çözüm yollarını hep beraber istişare ediyoruz. Mahalle ziyaretlerinin devlet vatandaş buluşması açısından son derece önemli olduğuna inanıyorum. Yaptığımız ziyaretlerden vatandaşlarımız memnun kalıyor ve ve eksiklikleri de yerinde çözüme ulaştırıyoruz. İnşallah bundan sonra da mahalle ziyaretlerimiz devam edecektir" dedi.

 

Mahalle ziyaretlerinde Kaymakam Ünsal’a İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Yasin Özer, İlçe Jandarma Komutanı Ömer Koç ve İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Elif Çakır eşlik etti.

 

 

(Emre Terzioğlu)

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER