Vali Amcayla Neşe Dolu İftar 

Vali Amcayla Neşe Dolu İftar 

Toplumun birçok kesimine dokunduğu projeleli çalışmaları, ziyaretleri ve programlarıyla Balıkesirlilerin gönüllerine hitap eden Vali Şıldak, Ramazan Ayının coşkusuna çocuk neşesini katan programla devam etti. 

Vali Hasan Şıldak Eşi Fatma Nur Şıldak ile birlikte Balıkesir Ögretmenevinde düzenlenen iftar programında çocukların mutluluğuna 
ortak oldu. 

Vali Şıldak cıvıl cıvıl seslerinin yankılandığı programda çocuklarla ve gençlerle birlikte olmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti. Şıldak, "Sizler her zaman bizim geleceğimiz ve heyecan kaynağımız oldunuz. Gençlerimiz ve çocuklarımız hayata, geleceğe umutla bakan, okullarına devam eden ve meslek hayalleri kuran başarılı çocuklar. Bazı eksilerle hayata başlamak, her şeyden önce size büyük bir güç kazandıracak. Unutmayın ki biz sizi her zaman çok seveceğiz, hep yanınızda olacağız. Devletimiz, kurumlarımız hepinize yakın olacak. Belki her zaman bir arada olamıyoruz ama inanın sizi çok yakından takip ediyoruz, izliyoruz. Başarılarınızı, hastalıklarınızı, yaşadığınız sıkıntıları, hepsini biliyoruz. Umut ediyoruz ki yarınlarımızda, güçlü Türkiye'mizde sizler söz sahibi olacaksınız. Bu konuşmaları sizler yapacak, bu sofralarda bizim oturduğumuz yerlerde sizoturacaksınız. Aramızda bulunan, Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 11'nci sınıf öğrencimiz Baki çok başarılı olmakla birlikte ayrıca sporla yakından ilgileniyor. Bu başarılı çocuğumuz deprem bölgemize kendi elleriyle tam 35 soba yaparak gönderdi. Onu yürekten kutluyorum. Ülkemiz gönülden yaşayan samimi insanlarla dolu.. Genç, yaşlı, çocuk hepimiz böyleyiz.” diye konuştu.

Vali Şıldak Eşi Fatma Nur Şıldak ile iftar programı boyunca çocuklarla yakından ilgilendi. Hatıra fotoğraflarının çekildiği yemekte, çocuklar için hazırlanan eğlencelerde onlara eşlik ettiler, mutluluklarına ortak oldular.

Güncelleme Tarihi: 07 Nisan 2023, 18:45

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER