Vali Hasan Şıldak'dan 'Babalar Günü' mesajı

Vali Hasan Şıldak'dan 'Babalar Günü' mesajı

"Aile, toplumsal değerlerimizin yaşatıldığı, kültür ve geleneklerimizin nesilden nesile aktarıldığı en önemli sosyal yapıdır. Güçlü aile yapısının temel direği de babadır. Babalar aile için saygı, sorumluluk ve güvence sembolüdür.

Babalar, ailesinin huzur ve mutluluğu için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan, hayatını ailesine adayan, sevgi ve şefkatin timsali koca yürekli ulu çınarlardır.

Hayatımız boyunca varlıklarıyla bizleri onurlandıran babalarımız, çocuklarının geleceğini güvence altına almak için ellerinden gelen her türlü gayreti göstermektedirler.

Haklarını hiçbir zaman ödeyemeyeceğimiz babalarımıza, verebileceğimiz en büyük armağan, çok çalışarak başarılı olmaktır. Çocuklarının başarısı onların sevinci, üzüntüleri ise kederleridir.

Bizleri hayata hazırlayan, her zaman destek olan, sevgi ve hoşgörüsünü esirgemeyen babalarımızın hoşgörüsünü kazanmak sorumluluklarımızın başında gelmektedir.

Hayatları boyunca maddi ve manevi bütün imkanlarını ailesi için seferber eden, çocuklarına karşı şefkat ve merhamet sahibi olan, tecrübeleriyle her zaman yol gösterici olan tüm babaların Babalar Günü’nü kutluyorum."

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER