Vali Şıldak 2022 Yılı Çalışmalarını Değerlendirdi

Vali Şıldak 2022 Yılı Çalışmalarını Değerlendirdi

Balıkesir genelinde 2022 yılında yapılan çalışmaların ilçeler düzeyindeki son değerlendirme toplantısını gerçekleştiren Vali Hasan Şıldak, hassasiyet gerektiren konuları güncel tutmak için ihtiyaçları kapsamlı olarak ele aldı. 
 
Valilik Kocaseyit Toplantı Salonunda Vali Hasan Şıldak başkanlığında yapılan değerlendirme toplantısına Vali Yardımcıları Mustafa Çek, Şükrü Kara, İrfan Demiröz, Gülihsan Yiğit ve Metin Arslanbaş, Bigadiç Kaymakamı Mehmet Halis Aydın, Burhaniye Kaymakamı İlyas Memiş, Gömeç Kaymakamı Şeref Gülyer, Havran Kaymakamı Enver Özderin ve Kepsut Kaymakamı Harun Arslanargun katıldı. 

Vali Şıldak Aralık ayında her hafta beş ilçenin Kaymakamıyla bir araya geldiği toplantıların sonuncusunda; eğitim, tarım, sağlık, spor, kültür, karayolu, turizm, kamu binaları ve sosyal yardımlar gibi konularda ilçelerde yürütülen 2022 çalışmaları ve 2023 planlamalarıyla ilgili bilgi aldı. 
 
İlçelerde yapımı devam eden ve yapılması planlanan kamu yatırımlarının son durumuyla ilgili bilgi veren Kaymakamlar, sosyal devlet anlayışını vatandaşa hissettiren hizmetleri de aktardılar. Şıldak, Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar tarafından iletilen ve aciliyet gerektiren konuların son durumlarıyla ilgili bilgileri almak üzere ilgili kurum müdürleriyle toplantı esnasında telefon görüşmeleri gerçekleştirdi. 

Şıldak, “Balıkesir Şanslı Bir Vilayet”

Yıl boyunca gerçekleştirdiği gerek planlı gerekse habersiz programlarıyla çalışmaları yerinde gören Vali Hasan Şıldak toplantıda yaptığı değerlendirmede yeni yılda da kaymakamlar tarafından ilçelerde yürütülen çalışmaları yakındın takip edeceğini dile getirdi. Değerlendirme toplantılarıyla 2022 yılı çalışmalarının ve vatandaşa yönelik hizmetlerin son durumunun görüşüldüğünü ifade etti. Balıkesir’in koordinasyon ve işbirliği açısından çok şanslı bir vilayet olduğunu sözlerine ekleyen Şıldak, 2023 yılı hazırlıklarının ele alındığını söyledi. İlçelerinde yeni çalışmalara ve projelere öncülük eden Kaymakamların il müdürlükleriyle yakın bir işbirliği halinde yürüttükleri özverili çalışmaları dolayısıyla teşekkür etti. Şıldak, her bir ilçesinin ayrı bir zenginliği olan Balıkesir’de, yapılan her çalışmanın çok özel ve değerli olduğunu dile getirdi. 

Vali Şıldak kurumların güçlü bir işbirliği içinde birleşerek yürüttükleri çalışmaları, Türkiye’nin 100’üncü yılı olarak özel bir anlam taşıyan 2023 yılında da  yakından takip etmeye devam edecek.

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER