Vali Şıldak'a durmak yok. Çamavşar'daydı

Vali Şıldak'a durmak yok. Çamavşar'daydı

Vali Hasan Şıldak hafta içi gerçekleştirdiği programların yanı sıra haftasonu da mahallelerde vatandaşlarla bir araya gelmeye deavm ediyor. 7/24 halkın yanında olan Şıldak, gönülleri fethetmeye devam ediyor.

Balıkesir tarihinde Vali Şıldak'la beraber  İl Emniyet Müdürü ve  İl Jandarma Komutanı bu kadar halka bir araya gelmemişti.

Mahalle ziyaretlerinde yoğun ilgiyle karşılanan Vali Şıldak, pazar günkü programında Balya İlçesi Çamavșar Mahallesinde düzenlenen hayra katıldı.

Mahalle sakinleriyle hayır vesilesi ile bir araya gelen Şıldak, Eşi Fatma Nur Şıldak ile birlikte hayır yemeği ve duasında vatandaşlarla sohbet etti. Çamavșar Mahallesi sakinleri kendilerini yalnız bırakmayan Vali Şıldak ve Eşine teşekkür ettiler.

Şıldak’tan Şehit Oktay Salar’ın Ailesine Ziyaret

Vali Hasan Şıldak mahalle hayrının ardından  geçtiğimiz hafta şehit düşen Piyade Er Oktay Salar’ın ailesini ziyaret etti.

Şehidin ailesine başsağlığı dileklerini yineleyen Şıldak, aileye sabır diledi. Vali Şıldak beraberinde Balya Kaymakam Vekili Mehmet Buğra Katırcı, İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, İl Jandarma Komutanı J.Kd.Alb.Tarık Hekimoğlu ve İl Müftüsü Celal Sürgeç'in de bulunduğu ziyarette aileye devletin her zaman yanlarında olduğunu dile getirdi. Şehidin ailesi Vali Şıldak'a nazik ziyaretleri dolayısıyla teşekkür ettiler.

(Bekir Terzioğlu)

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER