Vali Şıldak Başkanlığında İl Merkezindeki Trafik Sorunları Değerlendirildi

Vali Şıldak Başkanlığında İl Merkezindeki Trafik Sorunları Değerlendirildi

Vali Hasan Şıldak başkanlığında, Altıeylül ve Karesi İlçelerinde tespit edilen trafik sorunlarının çözümlerine yönelik yapılacak çalışmaların ele alındığı ‘Trafik Değerlendirme Toplantısı’ yapıldı. 

Balıkesir Öğretmenevinde gerçekleştirilen toplantıya Vali Hasan Şıldak’ın yanı sıra Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Vali Yardımcısı Mustafa Çek, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Dr. Mustafa Küçükkaptan, İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, İl Jandarma Komutanı J.Kd.Alb.Tarık Hekimoğlu, Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan, Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, Büyükşehir Belediyesi, İlçe Belediyeleri, emniyet, jandarma ve karayollarının ilgili birimlerinin sorumluları katıldı.

Altıeylül ve Karesi İlçelerinin trafik sorunlarının ayrıntılı bir şekilde görüşüldüğü toplantıda İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürü Yusuf Altınöz tarafından sunum yapıldı. Yapılan sunumda çözüm önerilerine yönelik çeşitli seçenekler kapsamlı olarak ele alındı.

Toplantıda, Balıkesir İl Merkezinde yoğunluk yaşanan caddeler ve kavşaklardaki trafik akışında bulunan sorunların en aza indirilmesi için karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.  Vali Şıldak, her alanda büyük gelişim gösteren Marmara Bölgesinin parlayan yıldızı Balıkesir’e yakışır bir şekilde, kurumlararası koordinasyonla trafik sorunlarını gidermeyi hedeflediklerini söyledi.

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER