Vali Şıldak, haftaya yine ziyaretlerle başladı

Balıkesir'de eğitimde verimliliğin artması için büyük gayret gösteren ve önem veren Vali Hasan Şıldak, bu amaçla Gaziosmanpaşa Mehmet Ağa Safarov Anadolu Lisesini ziyaret etti.

Vali Şıldak, haftaya yine ziyaretlerle başladı

Eğitim alanında oluşturduğu sinerji ve motivasyonla Vali Şıldak'ın öncülüğünde yürütülen Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi'nin her kademeden okulda oluşturduğu enerji güç kazandırmaya devam ediyor.

Vali Hasan Şıldak, 2022-2023 eğitim öğretim yılında akademik başarıya odaklanan BİGEP'in çalışmalarını ziyaretleriyle yakından takip ediyor. 
 
Balıkesir'in eğitim şehri olma yolculuğunda öğrencilere ve öğretmenlere enerji veren Vali Şıldak, haftanın ilk programında Gaziosmanpaşa Mehmet Ağa Safarov Anadolu Lisesini ziyaret etti. Şıldak, sınıflarında ziyaret ettiği öğrencilerle sohbet etti, onlara düzenli ve planlı çalışma tavsiyelerinde bulundu.

Ziyaretinde  öğretmenlerle de bir araya gelen Vali Şıldak, BİGEP Projesinin akademik başarıya odaklandığı bu eğitim-öğretim dönemiyle ilgili görüşlerini aldı. Öğretmen, veli ve öğrenci üçgeninde başarıya ulaşmak için iletişim halinde olmanın önemine vurgu yaptı.

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER