Vali Şıldak Kurban Bayramı Ziyaretlerine Devam Ediyor

Vali Şıldak Kurban Bayramı Ziyaretlerine Devam Ediyor

Her kesimden vatandaşla sık sık bir araya gelen Vali Hasan Şıldak Kurban Bayramı dolayısıyla Balıkesir Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde bulunan taksi durağını ziyaret etti. Taksici esnaf, bayramlarını kutlayan Vali Şıldak'ın ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirdiler. 

Ziyaretlerine devam eden Vali Şıldak Şehit Er Eyüp Karataş'ın Havran İlçesinde bulunan ailesini ziyaret etti. Vali Hasan Şıldak ve Eşi Fatma Nur Şıldak, gerçekleştirilen ziyarette ailenin bayramını kutladı. Şehidin ailesi bayramda kendilerini yalnız bırakmayan Vali Şıldak ve Eşi Fatma Nur Şıldak'a teşekkür ettiler. 

Havran İlçesindeki ziyaretlerine engelli Kübra Şenyüz ve ailesiyle devam eden Vali Şıldak, engelli vatandaşların her ihtiyacını karşılama noktasında devletin her zaman onların yanında olduğunu belirtti. Aile, Vali Şıldak'ın ziyaretinden duydukları memnuniyeti ifade etti. 

Ziyaretiyle Burhaniye İlçesinde ikamet eden engelli Hasan Ödel ve ailesini bayramda yalnız bırakmayan Vali Şıldak, aile ile bir araya gelerek bayramlarını kutladı. Bir sıkıntılarının olup olmadığını soran Şıldak, aile ile bir süre sohbet ettikten sonra, yine Burhaniye İlçesinde bulunan Şehit Jan.Uzm.Çvş. Nuri Çamuşoğlu'nun anne ve babasını ziyaret etti. Şehidin anne ve babasının bayramını kutlayan Şıldak, özellikle bu anlamlı günlerde yalnız olmadıklarını bilmelerini istedi. 

Daha sonra Vali Hasan Şıldak ve eşi Fatma Nur Şıldak tarafından ziyaret edilen Edremit İlçesinde ikamet eden Şehit Sağlık Memuru Esma Başkurt'un ailesi, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdi. Ziyaret vesilesi ile salgın döneminde can siperane çalışan sağlık çalışanlarının bayramını bir kez daha kutladı.

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER