Vali Şıldak Roman Vatandaşlarla İftarda Buluştu

Vali Şıldak Roman Vatandaşlarla İftarda Buluştu

Vali Hasan Şıldak Ramazan ayının huzur ikliminde farklı kesimden Balıkesirliler ile iftar programlarında bir araya gelmeye devam ediyor.

Birlik ve beraberliğin pekiştiği mübarek ayda her akşam bir iftar programına katılan Vali Hasan Şıldak, Eşi Fatma Nur Şıldak ile birlikte roman vatandaşlarla oruç açtı.

Vatanın ve milletin bölünmez oluşunun gerçekliliği kadar roman vatandaşların varlığı ve toplumun ayrılmaz bir parçası olduğunun da gerçekliliğine vurgu yapan Vali Şıldak yaptığı konuşmada, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan sizlere ne kadar samimi duygularla sıcak yaklaşıyorsa, sizleri sahipleniyorsa, sizlere arasında mesafe olmaksızın yakın duruyorsa; biz de Balıkesir'de o şekilde sizleri kucaklıyoruz, sizlere bir o kadar yakınız." şeklinde düşüncelerini ifade etti. 

Roman vatandaşların toplumun en renkli deseni ve Türkiye mozaiğinin en canlı halkaları olarak milletin vazgeçilmez unsuru olduğunu ifade eden Şıldak, "Bugün burada aslında bütün İlimizdeki tüm roman vatandaşları temsil ederek bu masaları doldurdunuz. Siz değerli vatandaşlarımız bu masaları doldurarak Türkiye'ye şu mesajı veriyorsunuz; 'Vatanımızın, milletimizin birlik ve beraberlik içerisinde Türkiye'yi oluşturduğu her unsur kıymetlidir.' Ben de bütün roman vatandaşlarımızın şartsız şüphesiz birinci sınıf vatandaş olduğunu ifade etmek istiyorum. Çünkü onlar vatanına ihanet etmez, yanlış işler yapmaz. Onlar her zaman doğrunun, samimiyetin, gönül insanı olarak sevginin, saygının yanındadır. Sizleri kucak dolusu sevgiyle, saygıyla muhabbetle selamlıyorum. Ve şunu belirtmek istiyorum ki, şimdiye kadar gösterilen özen, devletimizin bütün kurumlarının size yaklaşımı, bundan sonra çok daha iyi işlerle devam edecek. Bunun sözünü veriyoruz. İbrahimce mahallemizde nasıl bazı iyileştirmeler yapıyorsak, her roman mahallemizde devletimizin gücüyle iyileştirmeler yapacağız. Adımlar atacağız. Yeter ki aynı bu akşam olduğu gibi gönüllerimiz bir olsun." ifadelerini kullandı.

Program boyunca misafirlerle yakından ilgilenen Vali Şıldak, onlarla sohbet etti ve fotoğraf çektirdi. Balıkesir’in dört bir köşesinden gelerek programa katılan roman vatandaşlar Vali Şıldak’a kendilerini bir sofra etrafında buluşturduğu için duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Güncelleme Tarihi: 15 Nisan 2023, 14:16

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER

banner160