Vali Şıldak'tan Kadın Kooperatifine Ziyaret 

Vali Şıldak'tan Kadın Kooperatifine Ziyaret 

Vali Hasan Şıldak, Eşi Fatma Nur Şıldak ile birlikte Ayşebacı Mahallesinde faaliyet gösteren Beyaz Zambaklar Kadın Kooperatifini ziyaret etti. 

Vali Şıldak, İl genelindeki kadın girişimcileri kooperatifler aracılığıyla desteklemek ve güçlendirmek için öncülüğünde başlatılan Kadın Kooperatiflerinin Geliştirilmesi ve Desteklenmesi Çalışması kapsamında yapılan faaliyetleri ziyaretleriyle yakından takip ediyor. 

Vali Şıldak’tan Tam Destek

Kadınların üretim sürecinin içerisinde yer alarak ekonomik anlamda güçlenmesi için kadın kooperatifçiliğinin Balıkesir'de güçlenmesine yönelik çalışmalara önem veren Şıldak, ziyaretinde kooperatif tarafından yapılacak projelere her zaman destek olacağını söyledi. 2022 yılında kurulan Beyaz Zambaklar Kadın Kooperatifinin çalışmaları ile ilgili bilgi alan Vali Şıldak, farklı ve yenilikçilik unsuru taşıyan modellerle kapsamın genişleyeceğini ifade etti. 

Kooperatif Başkanı Ferda Salcı, Vali Şıldak ve Eşine nazik ziyaretleri için teşekkür etti. Kadın Kooperatiflerinin Geliştirilmesi ve Desteklenmesi Çalışmasından aldıkları cesaret ve destekle gelişmeye devam edeceklerini dile getirdi.

Güncelleme Tarihi: 28 Aralık 2022, 23:29

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER