Vali Şıldak'tan öğretmenlere anlamlı mesaj

2. yarı yılda Öğretmenlere hitap eden Vali Şıldak, öğrencilerinin başarıya ulaşmadaki çalışmalarını yakından takip etmelerini istedi.

Vali Şıldak'tan öğretmenlere anlamlı mesaj

Vali Hasan Şıldak, Eşi Fatma Nur Şıldak ile birlikte 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılının bugün başlayan ikinci dönemi dolayısıyla İnebey Anadolu Lisesinde öğrenciler ve öğretmenlerle bir araya geldi. 

İl genelindeki her kademede okulu sık sık ziyaret eden Vali Şıldak bugünkü programda sınıflarında bir araya geldiği öğrencilerle sohbet etti. Şıldak, öğrencilere birinci dönemde olduğu gibi ikinci dönemde de derslerine düzenli çalışmalarını, bol bol kitap okumalarını söyledi. 

BİGEP Projesinin alandaki yansımalarını ve yapılan çalışmaları değerlendirmek üzere tüm okul ziyaretlerinde öğrencilerin yanı sıra öğretmenlerle de bir araya gelen Vali Şıldak, İnebey Anadolu Lisesi öğretmenleriyle kısa bir toplantı yaptı. İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı’nın da hazır bulunduğu programda projenin alandaki uygulayıcısı olan öğretmenlere hitap eden Vali Şıldak, öğrencilerinin başarıya ulaşmadaki çalışmalarını yakından takip etmelerini istedi.

Güncelleme Tarihi: 08 Şubat 2022, 15:17

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER