Yaparsa, Ak Parti Yapar: Edremit CHP, Ak Partili Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz'ı ziyaret etti

Yaparsa, Ak Parti Yapar: Edremit CHP, Ak Partili Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz'ı ziyaret etti

CHP EDREMİT ENGELLİ RAMPASI İÇİN TOPLADIKLARI  İMZALARI  BÜYÜKŞEHİR BELEDIYE BAŞKANI YÜCEL YILMAZ'A VE BALIKESİR VALİLİĞİNE TESLİM ETTİLER. 

Geçtiğimiz günlerde Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlığı Bünyesinde oluşturulan CHP Edremit Engelli Komisyonu, engelli vatandaşlarımızın denize rahatça girebilmelerine olanak sağlayacak, deniz rampalarının yapılması için Altınkum Güre, Akçay, Altınoluk sahilleri ve Edremit Cumhuriyet Meydanında açmış oldukları stantlarla imza kampanyası başlatmışlardı.
Kampanya neticesinde toplanan imzaları, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Deniz Onur Özcan, Engelli Komisyonu Başkanı Birol Işık ve Komisyon Üyeleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz'a ve Balıkesir Valiliği erişebilirlik kuruluna teslim ettiler. Komisyon Başkanı Birol Işık,"Engelli vatandaşlarımızın talebi olan Engelli Deniz Rampalarının yapılması için toplanan imzaları teslim ettik. Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz'dan rampaların yapılacağının sözünü aldık ve takipçisi olacağız" dedi.

(Faruk Türk)

Güncelleme Tarihi: 07 Ağustos 2022, 00:45

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER

banner160