Yeniden Refah Partisi seçim startını verdi

Fatih Erbakan liderliğinde kurulan Yeniden Refah Partisi Edremit İlçe Teşkilatı seçim startını basın ziyareti ile verdi

Yeniden Refah Partisi seçim startını verdi

2018 tarihinde Fatih Erbakan liderliğinde kurulan Yeniden Refah Partisi Edremit İlçe Başkanı Erdoğan Sungur, Yönetim kurulu üyeleri ve Milletvekili Adayları Tuncay Üzümcüoğlu, Osman Kaplaner ve Ahmet Tevfik Şenol ile birlikte yerel basını ziyaret etti. İHA Edremit Körfez Bölge Müdürlüğü ziyaretinde sitemiz genel yayın koordinatörü Mustafa Terzioğlu'da bulundu.

 İlçe Başkanı Erdoğan Sungur, “Dünyada yıkıma, ülkemizde Siyonizm, kapitalizm, satanizm, komünizm, Darvinizm adı altında çalışanlara karşı hayra çalışan bir partiyiz” dedi. Niçin Yeniden Refah Partisi sorusuna ise  “Bizler Millet İttifakı ile Cumhur İttifakının farklı olmadığını düşünüyoruz. Fikir, söylem ve eylemlerinin aynı olduğunu buradan da halkımıza bir fayda gelmeyeceğini düşünüyoruz” şeklinde cevap veren Başkan Sungur projelerini ise şu şekilde açıkladı: Cumhur ve Millet ittifakının olmadığı Yeniden Refah Partisi olarak 81 il 81 projesinin bulunduğunu, kısa ve uzun vadede yapmayı planlandıklarını söyledi.

Halk size neden oy atsın? Sorusuna ise “Dünya ilk yaratıldığından bu yana zıttının savaşı olduğu, bu savaşın şimdi de devam ettiği, savaşta üzerimize virüs ve benzeri hastalıklar, iklim değişikliği, bankalar, medya, harp teknolojisi, DSÖ benzeri oluşumlarla ülkemize ve insanlığa savaş açılmıştır. Halkımız ve halklar bu oyunu bozmalı önce bize oy atmaları bununla kalmayıp, bizim safımıza katılmalarını bekliyoruz” şeklinde cevap verdi.

Diğer sorularımıza ise şu şekilde cevap verdi.

Neden 1.parti değilsiniz?

“Ülkemizde hep 2 kukla grubu oluşturup bunları sözde bunları kavgalı gösterip halka 85 senedir bu oyunu yutturuyorlar. Şimdi de durum aynı biri acılı sirke, diğeri ondan daha acılı sirke, şifa olacak sirke halkın özünden çıkmış Yeniden Refah Partisi’dir. Kuruluş bellidir, ya buraya katılacağız, ya da tehlike çok büyük. Onlar ancak güçten anlar.

Amacınız nedir?

“Yeniden büyük Türkiye, yaşanabilir bir Türkiye, yeni bir Dünya istiyoruz. Buna çalışıyoruz, Halkımızın da geçmiş bin senede olduğu gibi buna çalışmasını istiyoruz.”

(İsmail Özdemir)

Güncelleme Tarihi: 10 Mart 2023, 17:20

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER