Yeşil-sarılı ekip, deplasmanda kazandı

Yeşil-sarılı ekip, deplasmanda kazandı

Bölgesel Amatör Lig 12.Grup’ta mücadele eden 1966 Edremitspor, grubun iddialı ekiplerinden Bigaspor’u deplasmanda 1-0 mağlup ederek yeni Teknik Direktör Cenap Taner, yönetiminde 2’de yaptı.

1966 Edremitspor, Bölgesel Amatör Lig 12. Grup’ta 9. Hafta mücadelesinde Bigaspor’un konuğu oldu. Teknik heyette değişikliğe giderek Cenap Taner’i takımın başına getiren yeşil sarılı ekip geçen hafta evinde kazandığı Kuruçeşmespor maçının ardından Biga deplasmanından da galibiyetle dönmeyi başardı. Bölgesel Amatör Ligin deneyimli ekiplerinden olan ve şimdiye kadar sadece bir yenilgisi bulunan rakibi karşısında başarılı bir futbol ortaya koyan Edremit temsilcisi ilk yarısı golsüz sona eren mücadelenin 68. dakikasında Ali Tayfun Akbey’in pasında Oğuz Aksoy’un attığı golle sahadan 1-0 galip ayrıldı. Yeni Teknik Direktörü Cenap Taner yönetiminde çıktığı 2. maçında 2. galibiyetini elde eden Edremitspor puanı 14’e çıkararak üst sıralara tırmanışını sürdürdü.

1966 Edremitspor Teknik Direktörü Cenap Taner, kazandıkları için mutlu olduklarını belirterek “Her maçın her galibiyetin ayrı bir önemi var. Ardı ardına kazanırsak bu galibiyetler daha anlamlı hale gelecek. Seri galibiyetler alıp iç sahada ve deplasmanda kazanma alışkanlığı olan bir takım haline gelmek istiyoruz. Takımımı kutluyorum. Bu maçı geride bırakıp yarından itibaren önümüzde ki hafta oynayacağımız Tepecikspor maçına odaklanacağız” dedi.

Biga deplasmanında yeşil sarılı ekibi Belediye Başkan Yardımcısı ve Kulüp Başkanı Tümdeniz Çelebi, Belediye Başkan Yardımcısı Tayfun Gerkuş, Belediye Meclis Üyesi ve Edremit Belediyesi Altınolukspor Başkanı Filiz Sırma Uluç, Belediye Meclis Üyesi Nalan Korkmaz, kulüp yöneticileri ve Edremit’te gelen taraftarlar da yalnız bırakmadı.

(Bekir Terzioğlu)

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER

banner160