Yine usulsüzlük, yine Erdek

 Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Bandırma KOM Grup Amirliği  görevlilerince, tapu işlemlerinin hızlandırılması karşılığında rüşvet alıp verme eylemlerine karıştıkları tespit edilen 9 kişi gözaltına alındı.

Erdek Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Bandırma KOM Grup Amirliği görevlilerince “Rüşvet” suçuna yönelik Erdek'te operasyon düzenlendi. Erdek İlçesinde gayrimenkul alım satım işlemleri esnasında tapu işlemlerinin hızlandırılması karşılığında rüşvet alma verme eylemlerine karıştıkları tespit edilen Erdek İlçesi Tapu Müdürlüğünde görevli (1)  Müdür Yardımcısı, (1) Memur, (1) Muhtar, (6) Emlakçı ve aracılık yapan toplam 9 şüpheli  düzenlenen eş zamanlı operasyon ile gözaltına alınırken, firar olan 1 şüphelinin yakalanma çalışmalarının ise devam ettiği öğrenildi. Yapılan aramalarda çeşitli dökümanlar ajanda ve uapu senetleri ele geçirildi.

Konu ile ilgili (9) şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alınmış olup; haklarında “RÜŞVET” suçu kapsamında yasal işlem yapılan şahıslar ile ilgili tahkikat devam ediyor. (Faruk Türk)

Güncelleme Tarihi: 02 Temmuz 2021, 23:11
YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER

banner160