Balya’da öğrencilerden yatalak hastalara moral ziyareti

Balıkesir’in Balya ilçesinde, İmam Hatip Ortaokulunun başlattığı "Moral Olmaya Geldik" projesi yatalak hastaları moral oldu.

Balya’da öğrencilerden yatalak hastalara moral ziyareti

Balıkesir’in Balya ilçesinde, İmam Hatip Ortaokulunun başlattığı "Moral Olmaya Geldik" projesi yatalak hastaları moral oldu. Okul Müdürü Ahmet Kürcen, Müdür Yardımcısı Ali Kılıç ve matematik öğretmeni Burcu Özgülen öncülüğünde bir gurup öğrenci, ALS hastası ve yaklaşık on yıldır yatalak olan Mustafa Aslan’ı ve ailesini ziyaret etti.

İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri ve öğretmenlerin ziyaretinden çok mutlu olan 41 yaşındaki Mustafa Aslan, öğrenciler ve öğretmenlere kullandığı özel donanımlı bilgisayar sayesinde teşekkür etti. Öğrenciler ve öğretmenlerde bu ziyaretten çok etkilendi. Öğrenciler, hastalığına rağmen hayata küsmeyen sürekli ülke gündemini takip eden Aslan’dan azmin zaferini öğrendi. Özel Çuvaldızları olan Mustafa Aslan, eğitim öğretim de öğrencilere rol model olması için çuvaldızlarını öğrencilerle paylaştı. Mail adresini öğrencilere veren Aslan, öğrencilerle daha sonrada iletişim kuracağını belirtti. Ziyaretlerin devam edeceğini Müdür Ahmet Kürcen, ”Bu ziyaretimiz Mustafa Aslan’a moral oldu. Ziyarete katılan öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum” dedi. Aslan’ın ailesi de öğretmen ve öğrencilere teşekkür etti. 27 yaşında rahatsızlanan Mustafa Aslan, bütün ihtiyaçlarını yakınlarının yardımı ile giderirken, bilgisayardaki özel düzenek yardımı ile iletişim kuruyor.

Güncelleme Tarihi: 02 Kasım 2017, 14:03
YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER