Vali Şıldak Bandırma'da

Balıkesir genelinde yaklaşık her gün sahada çalışmaları yakından takip eden Vali Hasan Şıldak Bandırma İlçesinde bir dizi inceleme ve ziyaret gerçekleştirdi. 

Vali Şıldak Bandırma'da

Şıldak, programı kapsamında Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından restorasyon çalışmaları sürdürülen Haydarçavuş Camiinde incelemede bulundu. 

Vali Şıldak beraberinde Bandırma Kaymakamı Engin Aksakal'ın da hazır bulunduğu ziyarette tarihi caminin restorasyon çalışmaları hakkında bilgi aldı. Çalışmaların hızlı bir şekilde tamamlanması için süreci yakından takip eden Şıldak, Bandırma için büyük öneme sahip tarihi caminin şimdiden hayırlı olması temennisinde bulundu.

İlçe ve mahalle ziyaretlerinde ilgiyle karşılanan Vali Şıldak, Bandırma'da temaslarında ilçenin işlek caddelerinden olan İsmet İnönü Caddesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Şıldak, esnafa hayırlı işler diledi. Balıkesirilerin gönlüne giren Vali Şıldak, ziyaretinde Bandırmalılarla sohbet etti, hal hatır sordu. Vatandaşlar, Vali Şıldak'ın sürekli sahada halkla iç içe olmasından duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER