Kurbanlığı çalınan kişi için jasat özel ekip kurdu

Büyükbaş hayvan 10 günlük takip sonrası bulunarak sahibine teslim edildi. Olayla ilgili 3 kişi gözaltına alındı. Hayvan sahibinin mutluluğu görülmeye değerdi.

Kurbanlığı çalınan kişi için jasat özel ekip kurdu

Balıkesir ili, Bigadiç ilçesinde, 14 Nisan 2023 tarihinde Ş.A. isimli şahsa ait hayvan damından kurbanlık olarak beslediği (1) adet büyükbaş hayvan kimliği belirsiz kişi yada kişilerce çalınmıştır. Meydana gelen hırsızlık olayının aydınlatılmasına yönelik Jandarmanın Dedektifleri olan Jandarma Suç Araştırma Timlerinden (JASAT) özel bir ekip oluşturuldu.

Oluşturulan özel ekip tarafından yapılan titiz ve ayrıntılı araştırmalar neticesinde, çalınan büyükbaş hayvanın gece vakti bir kamyonete yüklenerek götürüldüğü tespit edilmesi üzerine, yapılan takip neticesinde bahse konu çalınan hayvan Ü.Y. isimli şüphelinin ikametinde ele geçirilmiştir. Hırsızlık olayını gerçekleştiren Ü.Y., Y.Ö. ve M.A. isimli şüpheliler icra edilen operasyon ile yakalanarak haklarında adli işlem yapılmış olup, çalınan hayvan sahibine teslim edildi.

Balıkesir İl J.K.lığı, sorumluluk bölgesinde hırsızlık olaylarının önlenmesi kısa sürede aydınlatılması, faillerinin yakalanarak adli makamlara sevk edilmesi için azim ve kararlılıkla faaliyetlerine devam edeceği açıklandı.

 (Ayşe Baykara)

Güncelleme Tarihi: 23 Nisan 2023, 17:53

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER