Başkan Deveciler Hürriyet Mahallesi’ndeki Hemşerileriyle Buluştu

Başkan Deveciler Hürriyet Mahallesi’ndeki Hemşerileriyle Buluştu

Burhaniye Belediye Başkanı ve CHP Burhaniye Belediye Başkan Adayı Ali Kemal Deveciler, CHP Meclis Üyesi Adayları ile birlikte Hürriyet Mahallesi Karaca Kahvesi'nde düzenlenen buluşmada hemşerileriyle bir araya geldi.

Hemşerileriyle samimi bir ortamda buluşan Başkan Deveciler ve CHP Meclis Üyesi Adayları, Burhaniye’yi sosyal, kültürel ve ekonomik alanlarda daha da ileriye taşıyabilmek için “Değişen ve Gelişen Burhaniye” diyerek yola çıktıkları projelerini vatandaşlarla paylaştılar. Buluşmaya katılanlar, Başkan Ali Kemal Deveciler'in liderliğindeki ekibin, ilçenin kalkınması ve refahının artması için kararlılıkla çalışacağına olan güvenlerini dile getirdiler.

Başkan Deveciler, Burhaniye'nin geleceği için hizmet etmeye devam etmek istediğini belirterek, “Bu güzel memleketime 5 yıl boyunca Belediye Başkanı olarak hizmet etmenin onurunu ve mutluluğunu yaşadım. Halkımızın desteğiyle, Burhaniye’mizin yaşam kalitesini artırmak ve ilçemizi daha iyi yerlere taşımak için var gücümüzle çalışmalarımıza devam edeceğiz" dedi.

Burhaniye'nin geleceğine güvenle bakan, halkının desteğini arkasına alan Başkan Ali Kemal Deveciler ve ekibi, "Değişen ve Gelişen Burhaniye" vizyonuyla ilçesini daha da ileriye taşınması için kararlı bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor.

Güncelleme Tarihi: 06 Mart 2024, 13:13

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER