Burhaniye Belediyesi EMİTT'de Ziyaretçilerini Ağırlıyor

Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT), 26. Kez kapılarını açtı. 30’a yakın Ülkeden 592 katılımcısı bulunan Dünyanın en büyük 5 Turizm Fuarı arasında yer alan EMITT Fuarında, Burhaniye Belediyesi de turizm potansiyelini sergilemek ve doğal güzelliklerini tanıtabilmek için İstanbul TÜYAP fuar ve kongre merkezinde yerini aldı.

Burhaniye Belediyesi EMİTT'de Ziyaretçilerini Ağırlıyor

Misafirlerini ağırlayan Burhaniye Belediyesi standında, yağlı pidesinden kırma zeytinine, baklavasından düğün mantısına Burhaniye Mutfağını sergilerken, Belediyenin kendi üretimi olan zeytinyağı ve zeytinyağı sabunlarının yanı sıra boynuzdan yapılma Kızıklı bıçakları da yoğun ilgi görmekte. Deve güreşlerinin tanıtımı için yer alan sembolik deve heykeli, ilçenin mahallelerinin yazdığı tabela, zeytin emekçisi bir kadını temsil eden soğuk heykel sanatçısı ve birçok tanıtım ürünü ile dikkat çeken Burhaniye Belediyesinin standını EMITT Fuarına gelen katılımcılar uğramadan geçmiyor.

Fuarın ikinci gününde de yüzlerce misafiri ağırlayan Burhaniye Belediyesinin standında “Burhaniye’ye dair her şey” sunuluyor. Tanıtım broşürleri ve ekranda dönen ilçenin tanıtım videoları ile; yerli ve yabancı birçok katılımcının tatil rotasına Burhaniye’nin de eklenmesi için tanıtım faaliyetleri sürüyor.

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER

banner160