Burhaniye Belediyesi’nde en düşük İşçi Maaşı 11.400 TL'den 18.625 TL'ye yükseldi!

Burhaniye Belediyesi ve Burhaniye Belediyesi Personel A.Ş, Disk/Genel-İş Sendikası ile birlikte yürürlükte olan 2023-2024 toplu iş sözleşmesinin ilk 6 aylık güncellemelerini belirledi. Bu güncelleme sonucunda, Burhaniye Belediyesi'nde çalışan işçilerin en düşük maaşı sosyal yardımlarla beraber %70 oranında arttırıldı.

Burhaniye Belediyesi’nde en düşük İşçi Maaşı 11.400 TL'den 18.625 TL'ye yükseldi!

Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, yapılan açıklamada belediye personelinin maddi ve manevi olarak destekçisi olduklarını vurgulayarak, emek ve alın terinin büyük bir değer taşıdığını ifade etti. Başkan Deveciler, tüm personellerle birlikte büyük bir aile olduklarını ve ilk 6 aylık maaş güncellemesinin tüm çalışanlara hayırlı ve uğurlu olmasını temenni etti.

Deveciler, "Burhaniye'mizi güzelleştirmek için hizmet üretmeye çalışıyoruz bu hizmetleri üretirken, çalışanlarımızın da hak ettiklerini alabilmeleri için elimizi taşın altına koyup elimizden gelenin fazlasını yapmak için çabalıyoruz. Enflasyona karşı çalışma arkadaşlarımızı ezdirmemeye kararlıyız. Toplu İş Sözleşmesinde emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyor, sözleşmenin hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum" şeklinde konuştu.

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER