Burhaniye de 23 Okul Öğrencilerinin Eserleri Sergilendi

Burhaniye de 23 Okul Öğrencilerinin Eserleri Sergilendi

  Burhaniye ilçesinde, Ören Meydan’ında düzenlenen  ‘’Görsel Sanatlar, Teknoloji ve Tasarım Sergisi’’ ilgi gördü. Burhaniye’deki 23 lise ve ortaokul ile Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünün  yıl boyunca hazırlamış olduğu çalışmalardan oluşan eserler, tarihi meşe ağaçlarının altında sergilenirken, serginin 3 gün  açık kalacağı kaydedildi.

   Serginin açılışına, Burhaniye Kaymakamı İlyas Memiş, Burhaniye Belediye Başkan Yardımcısı Oktay Erbalaban, Emniyet Müdürü Metin Kartal, Milli Eğitim Müdürü Bora Zihni ile okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Resimler ve elişleri sergilenirken, bazı öğrencilerde ebru sanatını gösterdi.

RÖP.İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ BORA ZİHNİ(2.46)” Yaptıkları çalışmaları stantlarında sergileme imkanı verdik. Tüm halkımızın ve öğrencilerimizin katılımı ile 3 gün sürecek bir etkinlik planladık. Ve öğrencilerimizin kendi emeklerini yeteneklerini çalışmalarını sergilemesinden görülmesinden oldukça  memnun kaldılar. Ben emeği geçen tüm öğretmen arkadaşlarıma, öğrencilerimize teşekkür ediyorum. Bu serginin artık Burhaniye de gelenekselleştiğini ve inşallah seneye de tekrar Ören’de hayata geçireceğimizi söylüyorum”

RÖP.NESLİHAN KARAKAYA( 3.22)” Bizde sergimizi açtık. Hacı Mustafa Müdüroğlu Ortaokulu olarak. Sizleri de sergimize bekliyorum. Gelin resimlerimizi görün, bakın”

RÖP.EKİN TÜRKHAN( 2.42)”Sergimizi açtık Ören’e . Karakalemler ar. Pastel boya çalışmaları var. Mozaikler var. Sizi de bekleriz”

RÖP.EMEKLİ ÖĞRETMEN NEJAT TUNA( 3.42)”  Emekli öğretmen olarak öğrencilerin sergilerini gezdim, gördüm. Harika. Bundan sonraki çalışmaları için başarılar dilerim. Hepsi birbirinden harika güzel. Gençleri tebrik ederim”

RÖP.FATİH DOĞAN( 2.58)” Lise ve ortaokul öğrencilerinin talebiyle güzel bir ortam oluştu. Belediyenin desteği ile ve okulların. Gayet güzel bir ortam. Alkışlıyorum. Resimlerimizi sergiliyoruz. Kuvaj boyu, akrilik boya. Değişik sanat eserleri ile sunumlarımızı yapıyoruz”

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER